Umutlu

Yetkin
Merhabalar arkadaşlar, 4GB RAM'im var ve işlemcim çok eski. Bana hafif bir tarayıcı söyler misiniz?

Ecosia öneririm. Güncel olarak kullanıyorum oldukça az RAM tüketiyor.

Ecosia bir arama motoru hocam tarayıcısı varsa da bulamadım denemek isterdim.

Merhaba arkadaşlar, 4 GB RAM'im var ve işlemcim çok eski. Bana hafif bir tarayıcı söyler misiniz?

Brave öneririm aktif olarak kullanıyorum sağladığı özellikleri ve sadeliğini çok beğeniyorum. (ayrıca ram konusunda da performansı güzel tasarruf modu da mevcut)

Ecosia bir arama motoru hocam tarayıcısı varsa da bulamadım denemek isterdim.

Brave öneririm aktif olarak kullanıyorum sağladığı özellikleri ve sadeliğini çok beğeniyorum.

Tarayıcı içinde arama motoru olarak Google kullanabiliyorsunuz ecosia zorunlu değil.

1726340933905.webp

Tarayıcı içinde arama motoru olarak Google kullanabiliyorsunuz ecosia zorunlu değil.

Eki Görüntüle 83247

Denedim hocam arama motoru olarak DuckDuckGo kullanırım bana Brave'den daha yavaş gibi geldi RAM konusunda da Brave ile yaklaşık arasında 150+ MB fark vardı Brave daha iyi geldi fakat değişiklik gösterebilir ben YouTube video izleyerek test ettim.

Denedim hocam arama motoru olarak DuckDuckGo kullanırım bana Brave'den daha yavaş gibi geldi RAM konusunda da Brave ile yaklaşık arasında 150+ MB fark vardı Brave daha iyi geldi fakat değişiklik gösterebilir ben YouTube video izleyerek test ettim.

45 sayfa açık bana mısın demiyor. Bence sende bir sorun var :D.