Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Merhaba arkadaşlar, 4 GB RAM'im var ve işlemcim çok eski. Bana hafif bir tarayıcı söyler misiniz?
Ecosia öneririm. Güncel olarak kullanıyorum oldukça az RAM tüketiyor.
Mustffa11
Başarılı
Ecosia öneririm. Güncel olarak kullanıyorum oldukça az RAM tüketiyor.
Ecosia bir arama motoru hocam tarayıcısı varsa da bulamadım denemek isterdim.
Merhaba arkadaşlar, 4 GB RAM'im var ve işlemcim çok eski. Bana hafif bir tarayıcı söyler misiniz?
Brave öneririm aktif olarak kullanıyorum sağladığı özellikleri ve sadeliğini çok beğeniyorum. (ayrıca ram konusunda da performansı güzel tasarruf modu da mevcut)
Koneko Toujou
Üstün
Ecosia bir arama motoru hocam tarayıcısı varsa da bulamadım denemek isterdim.
Brave öneririm aktif olarak kullanıyorum sağladığı özellikleri ve sadeliğini çok beğeniyorum.
The greenest browser on Earth
The Ecosia Browser has built-in green features that make it simple to be climate active every day. We produce 25Wh of renewable energy each day you browse.
SadeceZinzap
Uzman
Floorp.
Mustffa11
Başarılı
Tarayıcı içinde arama motoru olarak Google kullanabiliyorsunuz ecosia zorunlu değil.The greenest browser on Earth
The Ecosia Browser has built-in green features that make it simple to be climate active every day. We produce 25Wh of renewable energy each day you browse.www.ecosia.org
Eki Görüntüle 83247
Denedim hocam arama motoru olarak DuckDuckGo kullanırım bana Brave'den daha yavaş gibi geldi RAM konusunda da Brave ile yaklaşık arasında 150+ MB fark vardı Brave daha iyi geldi fakat değişiklik gösterebilir ben YouTube video izleyerek test ettim.
Koneko Toujou
Üstün
Denedim hocam arama motoru olarak DuckDuckGo kullanırım bana Brave'den daha yavaş gibi geldi RAM konusunda da Brave ile yaklaşık arasında 150+ MB fark vardı Brave daha iyi geldi fakat değişiklik gösterebilir ben YouTube video izleyerek test ettim.
45 sayfa açık bana mısın demiyor. Bence sende bir sorun var
Umutlu
Yetkin
Hangisi en iyisi?
Mustffa11
Başarılı
sayfayı her tarayıcı açar?45 sayfa açık bana mısın demiyor. Bence sende bir sorun var.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347