Selam dostlar, son günlerde çok fazla Windows 11 kullanmak istediğim için NTLite üzerinden Windows 11'deki tüm gereksiz programları ve hizmetleri kaldırdım(Defender'ı bile).eğer sisteminiz Windows 11'i kaldırmaya yetmiyorsa veya 8 GB RAM kullanıyorsanız bu Windows 11'i kullanabilirsiniz.
Görmüş olduğunuz gibi boşta 2,3 GB RAM ve %3 CPU kullanıyor.
oyun testleri:
sistemim çok iyi olmadığından dolayı RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda test edemedim ama GTA San Andreas Definitive Edition'da RAM kullanımı aşağıda.
5-10 dk gameplay'in ardından RAM kullanımı 4.0GB ve CPU kullanımı %74
ISO linki:
kurmak isteyenler için belirtmek istiyorum sadece Windows 11 Home ve Home Single Language sürümleri vardır.
Görmüş olduğunuz gibi boşta 2,3 GB RAM ve %3 CPU kullanıyor.
oyun testleri:
sistemim çok iyi olmadığından dolayı RDR2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda test edemedim ama GTA San Andreas Definitive Edition'da RAM kullanımı aşağıda.
5-10 dk gameplay'in ardından RAM kullanımı 4.0GB ve CPU kullanımı %74
ISO linki:
https://drive.google.com/file/d/1t_RC-VN8etzUBUT3_MnJ7jS5ylClXLdK/view?usp=drive_linkkurmak isteyenler için belirtmek istiyorum sadece Windows 11 Home ve Home Single Language sürümleri vardır.
bu videodaki hizmetler iş alanında veya laptopta kullanılabilir diye ISO'yu debloat ederken dokunmadım isterseniz bu video ile kapatabilirsiniz