Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
O sizin arayüzünüzde var hocam bende yok.Eki Görüntüle 54537Eki Görüntüle 54538Eki Görüntüle 54539
Buradan seçtiğimde değişiyor hocam, duvar kağıdım düz siyah.
Google Play Hizmetlerini devre dışı bırakıp tekrar etkin hale getirdim duvar kağıdını gördü renkler düzeldi.
Benim OnePlus'ta ayarlardan renk seçiyorum ben öyle oluyor, duvar kağıdıyla bir bağıntısı yok. Öyle bir ayar var mı kontrol edin.
Duvar kağıdının renk ağırlığına göre değişiyor hocam. Sizde o ayar nerede?Benim OnePlus'ta ayarlardan renk seçiyorum ben öyle oluyor, duvar kağıdıyla bir bağıntısı yok. Öyle bir ayar var mı kontrol edin.
Duvar kağıdının renk ağırlığına göre değişiyor hocam. Sizde o ayar nerede?
O sizin arayüzünüzde var hocam bende yok.Eki Görüntüle 54537Eki Görüntüle 54538Eki Görüntüle 54539
Google Play Hizmetlerini devre dışı bırakıp tekrar etkin hale getirdim duvar kağıdını gördü renkler düzeldi.
- Makaleler
- 9
X*aomi'de hala renk paleti seçme yoksa. Hala çok geride kalmış.
Bu renk paleti duvar kağıdının rengine göre değişiyor telefonun genelinde aynı rengi uygulamak için. Mesela fotoğrafın sıcaklığı ile oynayarak turuncu fotoğrafı telefon mavi gibi algılıyor bazen öyle yapıyorum. Mavi en iyisi bu renk paletlerinde bence.X*aomi'de hala renk paleti seçme yoksa. Hala çok geride kalmış.