Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, örnek aşağıdaki fotoğraf gibi üst taraf boş yani bildirim paneli boş olacak. Aşağı da şu şekilde resim olacak nasıl yapılır telefondan?

6be8bbca0ee4d038a2feba36c4d520eb.webp

Telefondan yapılabileceğini düşünmüyorum. Photoshop bilmek gerekiyor veya bu tarz görselleri oluşturabilen kaliteli yapay zeka destekli programlar varsa onlar aracılığı ile yapabilirsin.

Telefondan yapılabileceğini düşünmüyorum. Photoshop bilmek gerekiyor veya bu tarz görselleri oluşturabilen kaliteli yapay zeka destekli programlar varsa onlar aracılığı ile yapabilirsin.
Telefondan daha kolay diye düşündüm ama bilgisayar üzerinden de yapabilirim rehber varsa tabii ki.

Remove.bg sitesinden koymak istediğin şeyin arka planını kaldır. Saçma yerleri kaldırır ise restore kısmından yenile.

İstediğin gibi olduğu zaman CapCut uygulamasını aç ve siyah bir resim seç dik olacak şekilde. Ardından "Bindirme" tuşuna bas ve yaptığın resimi alt kısıma konumlandır. Son olarak en yüksek kalite olarak kaydet.

CapCut olmak zorunda değil herhangi bir resim ekleme programı ile yapabilirsin.

En basit arkaplan silici ile kolayca yapılabilir.

@Ali De Niro hocam bu konu hakkında küçük bir rehber hazırladım yapmak gayet basit.

Son düzenleme:
En basit arkaplan silici ile kolayca yapılabilir.

@Ali De Niro hocam bu konu hakkında küçük bir rehber hazırladım yapmak gayet basit.

Hocam yazmış olduğunuz rehberde de gördüğünüz üzere arka planı düz olmayan veya basit olmayan görsellerde mobildeki uygulamalar ile oldukça amatör sonuçlar alıyorsunuz. Arka planı komple otomatik kaldırmak hiçbir zaman tek başına işe yaramaz. Görselin pek çok yerine manuel olarak piksel rötuşlar de yapmanız gerekir. Bunun için de görselin en derinine kadar inmeniz gerekir. Photoshop ve türevlerinde bunu yapmanıza olanak tanınıyor fakat mobilden bunu yapmak imkansıza yakın. Background Eraser ile sadece günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Kaliteli bir duvar kağıdı üretemezsiniz.

Hatta rehberde arka planını sildiğiniz Xiaomi SU7'nin bir de Photoshop ile arka planı silindiğinde nasıl gözüktüğünü görebilmeniz ve aradaki kıyası daha rahat yapabilmeniz için üşenmeyip görseli hazırlayacağım.