Art The Clown
Üstün
Arkadaşlar, örnek aşağıdaki fotoğraf gibi üst taraf boş yani bildirim paneli boş olacak. Aşağı da şu şekilde resim olacak nasıl yapılır telefondan?
Telefondan daha kolay diye düşündüm ama bilgisayar üzerinden de yapabilirim rehber varsa tabii ki.Telefondan yapılabileceğini düşünmüyorum. Photoshop bilmek gerekiyor veya bu tarz görselleri oluşturabilen kaliteli yapay zeka destekli programlar varsa onlar aracılığı ile yapabilirsin.
En basit arkaplan silici ile kolayca yapılabilir.Telefondan yapılabileceğini düşünmüyorum. Photoshop bilmek gerekiyor veya bu tarz görselleri oluşturabilen kaliteli yapay zeka destekli programlar varsa onlar aracılığı ile yapabilirsin.
Hocam yazmış olduğunuz rehberde de gördüğünüz üzere arka planı düz olmayan veya basit olmayan görsellerde mobildeki uygulamalar ile oldukça amatör sonuçlar alıyorsunuz. Arka planı komple otomatik kaldırmak hiçbir zaman tek başına işe yaramaz. Görselin pek çok yerine manuel olarak piksel rötuşlar de yapmanız gerekir. Bunun için de görselin en derinine kadar inmeniz gerekir. Photoshop ve türevlerinde bunu yapmanıza olanak tanınıyor fakat mobilden bunu yapmak imkansıza yakın. Background Eraser ile sadece günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Kaliteli bir duvar kağıdı üretemezsiniz.En basit arkaplan silici ile kolayca yapılabilir.
@Ali De Niro hocam bu konu hakkında küçük bir rehber hazırladım yapmak gayet basit.
Rehber: Telefondan bildirim panelinin boş olduğu duvar kağıdı nasıl yapılır?
Bugün karşıma böyle bir şey çıktı ve bir arkadaş bunun telefondan yapılamadığını, Photoshop bilgisi gerektiğini söyledi. Bahşi geçen konu https://techolay.net/sosyal/konu/telefondan-bildirim-panelinin-bos-oldugu-duvar-kagidi-nasil-yapilir.21064/ @xanax Aslında telefondan yapmak çok kolay...techolay.net