Krmm

Üstün
Arkadaşlar kafamda bir proje oluşturdum fakat sizlerin de fikrini merak ediyorum. Aşağıya bir fotoğraf bıraktım. Duvarıma 2 metrelik raf takacağım. Rafın üstünü de yapay bitkiler ve figürlerle doldurmayı düşünüyorum. Resimde gördüğünüz üzere yeşil olanlar yapay bitki. Kırmızı olanlar ise figür. Bu şekilde 8 tane figür koymayı düşünüyorum. Veya bitkilerin arasına tekli değil de 3'er 3'er de koyabilirim figürleri. Sizce kaç tane figür almalıyım ?

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar kafamda bir proje oluşturdum fakat sizlerin de fikrini merak ediyorum. Aşağıya bir fotoğraf bıraktım. Duvarıma 2 metrelik raf takacağım. Rafın üstünü de yapay bitkiler ve figürlerle doldurmayı düşünüyorum. Resimde gördüğünüz üzere yeşil olanlar yapay bitki. Kırmızı olanlar ise figür. Bu şekilde 8 tane figür koymayı düşünüyorum. Veya bitkilerin arasına tekli değil de 3'er 3'er de koyabilirim figürleri. Sizce kaç tane figür almalıyım ?
Hocam bence 3-4 figür iyi olur. İsterseniz kaktüs de koyabilirsiniz.

Temu vb. sitelerde çok güzel oyun figürleri mevcut. Ayrıca belki oyuncak mağazalarından (bulabilirseniz) güzel, premium Hot Wheels'lar da ekleyebilirsiniz. Çok güzel duracağına eminim. Bende şu an Kratos figürü ve Little Nightmares figürleri var (bu yolda) + 6 tane de HW aracı mevcut. Zevklerimiz benzer ise kesinlikle öneririm.