Yasal olarak ise 18 yaşına kadar zaten normalde çalıştırılması yasak,
Bu tam olarak doğru değil. 14 yaşını doldurduğu an çalışabiliyor. Kaçak işçi sorunuyla mücadele için hayata geçirildi.

Asıl konuya dönecek olursak bütçeyi artırmak zorundasın. Ailen illa sana harçlık verecek ve bu harçlıkları iyi şekilde değerlendirmek senin elinde.

@RamKokusuSeven'in de bahsettiği üzere örgü gibileri ile başlangıçta getiri sağlayabilirsin ancak bunu sürdürebilmek için daha fazla yatırıma ihtiyacın var ve yeterince büyüdüğünde yasallaştırmak için (başın ağrıyabilir yasallaştırmazsan) şirket kurulumu gibi adımlar atmak zorundasın öyle ya da böyle.

Bana kalırsa uzun vadeli bir plan yap ve pes etmemeye çalış. Örgü işinden kazandığın para ile bilimum al sat yapabileceğin, kısa süreli indirime girmiş veya onarabileceğin teknolojik araçlar satın almaya çalış. Bunları yine ikinci el olarak satarak/takaslayarak elindeki fonu büyüt.

@Miles Upshur'a katılıyorum bu yaşlarda çok kritik bir sorun yaşanmadığı sürece çalışmanı desteklemiyorum. Ancak o günler de gelecek ve muhtemelen her şey yolunda giderse o günlere elinde gayet iyi bir parayla gireceksin. Bu yaşlarda çabalayıp başarısız olsan da tecrübe kolay kazanılan bir şey değil.