yusufatastc

Üyecik
Bu yıl bilgisayar almak istiyordum ama iş bulamadım, 200 liram var sadece. Yaşım 15 ve aklıma şöyle bir fikir geldi: Evde bir şey üretip onun reklamını Instagram'da yapmak (ve hesabı büyütmek) ve o ürünü Dolap uygulamasında satmak. Ama sorun şu ki aklıma evde yapılabilecek hiçbir şey gelmiyor. Çizimim kötü, el becerim yeterince var, aklımda hiçbir fikir yok; o yüzden size soruyorum.

Bu yıl bilgisayar almak istiyordum ama iş bulamadım, 200 liram var sadece. Yaşım 15 ve aklıma şöyle bir fikir geldi: Evde bir şey üretip onun reklamını Instagram'da yapmak (ve hesabı büyütmek) ve o ürünü Dolap uygulamasında satmak. Ama sorun şu ki aklıma evde yapılabilecek hiçbir şey gelmiyor. Çizimim kötü, el becerim yeterince var, aklımda hiçbir fikir yok; o yüzden size soruyorum.
Örgü geliyor aklıma biraz bütçe koyarak üstüne.

Bu yıl bilgisayar almak istiyordum ama iş bulamadım, 200 liram var sadece. Yaşım 15 ve aklıma şöyle bir fikir geldi: Evde bir şey üretip onun reklamını Instagram'da yapmak (ve hesabı büyütmek) ve o ürünü dolap uygulamasında satmak. Ama sorun şu ki aklıma evde yapılabilecek hiçbir şey gelmiyor. Çizimim kötü, el becerim yeterince var, aklımda hiçbir fikir yok; o yüzden size soruyorum.

Al sat yapın bilgisayarı bitpazarından alırsınız bende al sat yatım 7K param var şu an biriktirip iPhone 13 alacağım nasipse al sat yapmanı öneririm.