Düz taban olmak askerlik için engel midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dotsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
  • Etiketler Etiketler
    askerlik

dotsh

Üstün
Daha 3-4 yıl var fakat şimdiden kaygılıyım. Askere hiç gitmek istemiyorum. Yüksek ihtimalle bedelli askerliğe yetecek param olmayacak. Hem de saçımı kesmem gerekecek. 6 ayım çöp olacak gibi hissediyorum. 10 kişiye sorduysam, yarısı muaf olacağımı diğer yarısı ise gitmem gerektiğini söylüyor. Hangisi doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor herhangi bir derece belirtmedi. e-Nabız'da var mıdır? 2 doktora gittiğimde biri platin gerektiğini söyledi. Diğeri ayağıma uygun tabanlık yazdı.

Siz istemediğiniz sürece detaylı testler yapacaklarını sanmam. İsteyin, testler yaparlar. e-Nabız'da yazıp yazmayacağını bilemiyorum.

Verimsiz bir 6 ay olacağı kesin ama saç zaten uzar. Dert değil.

Bölükte düz taban olup askerliği yapanlar vardı. Onun da bir derecesi var. Ona göre muaflık belli oluyor.

Ben de madde 18, D2 derecesi ve madde 19, B3 derecesinden muafım. @62'ın dediği gibi derecelere göre muafiyet sistemi var. A olanlar genelde veya çoğunlukla muafiyet almazken B ve D muafiyet alabilirler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…