İşverenlerin acilen IQ testi yaparak ve özellikle genel yetenek ve geometri sınavı yaparak işe alım yapmaları lazım. Özellikle bu gibi işe alımlarda kuryelerden Psikoteknikte talep etmeleri lazım. Sıkıldım bu kuryelerden, aldıkları maaş haram zıkkım olsun. Yoldan geçeni kurye olarak alırlarsa böyle olur işte.

Bir de yağmurlu karlı havalarda sipariş vermeyin diye ağlarlar. Bu arada ek bir düzeltme daha yapayim; gelen kuryeye bahşiş falan vermeyin.

Bu videoyu izlemistim ve bundan sonra disaridan yemek yememeye ozen gosterecegim. Zaten disarida yemeninde bir espirisi kalmadi. Gecen bakkala hazir doner gelmis 1 tane aldim bakalim bunun tadi guzelse evde kendi donerimi kendim yapacam artik. 😅 Hicbir lokantaya guvenmiyorum artik.

Bu videoyu izlemistim ve bundan sonra disaridan yemek yememeye ozen gosterecegim. Zaten disarida yemeninde bir esprisi kalmadi. Gecen bakkala hazir doner gelmis 1 tane aldim bakalim bunun tadi guzelse evde kendi donerimi kendim yapacağım artik. 😅 hiçbir lokantaya guvenmiyorum artik.

Peki ya bu zamana kadar yediklerimiz? :D

Peki ya bu zamana kadar yediklerimiz? :D

Bence illaki herkes domuz, at, eşek, tavuk ayagi vs. her seyi bize yedirmislerdir. Farkinda degiliz sadece. İstanbul'da Ümraniye de 4 yildiz olan bir cigerciye gittim ciger durum yedim çakallar arasina tavuk cigeri serpirtirmis oyle bol gibi gözüküyor getirmisler pide acik sekilli mekilli. Anladim cigeri elime alip agzima attim ustaya bakis attim usta anladi benim onu tavuk hissettigimi fakat o an kanitlayamazdim onun kuzu cigeri olmadigini çok açtım yedim ciktim gittim. Denetleme diye bir şey zaten yok hiçbir seye inanmiyorum bu ülkede artik. Tamamen benim icin bitti her şey. Herkes bir isin kurnazligina, cakalligina kacar olmus. Oyle dandik bir ortam olusmus ki gida sektorunde diyecek bir şey yok. En ufak bir ornek vereyim. Gecen Mersin mi Adana mj hatirlamiyorum yarış atı çipi cikti aş evinde. Aş evine bile at eti satabiliyorlarsa ve orasaki kasaplar gelen eti keserken onun at eti oldugunu anlayamiyorlarsa birakip gitsinler meslegi. Oraya gelen etlerden numune almayanlari da devlet atmali. Gozunun yasina bakmamalilar fakat oralara girenlerde silsile yoluyla torpilli oldugu icin kimse gorevini layikiyla yapmiyor ve birilerinin adami diye korunuyorlar. Yoksa o eti kestiklerinde o kasaplar kac defa koyun, dana kesmistir tecrubesi olan adam at etini cok rahat anlar. Eşegi, domuzu, atı cok rahat ayirt eder. Neyse basimiza is acmayak simdi dogrulari konustugumuz icin basimiza is gelir. 😅

Bence illaki herkes domuz, at, eşek, tavuk ayagi vs. her seyi bize yedirmislerdir. Farkinda degiliz sadece. İstanbul'da Ümraniye de 4 yildiz olan bir cigerciye gittim ciger durum yedim çakallar arasina tavuk cigeri serpirtirmis oyle bol gibi gözüküyor getirmisler pide acik sekilli mekilli. Anladim cigeri elime alip agzima attim ustaya bakis attim usta anladi benim onu tavuk hissettigimi fakat o an kanitlayamazdim onun kuzu cigeri olmadigini çok açtım yedim ciktim gittim. Denetleme diye bir şey zaten yok hiçbir seye inanmiyorum bu ülkede artik. Tamamen benim icin bitti her şey. Herkes bir isin kurnazligina, cakalligina kacar olmus. Oyle dandik bir ortam olusmus ki gida sektorunde diyecek bir şey yok. En ufak bir ornek vereyim. Gecen Mersin mi Adana mj hatirlamiyorum yarış atı çipi cikti aş evinde. Aş evine bile at eti satabiliyorlarsa ve orasaki kasaplar gelen eti keserken onun at eti oldugunu anlayamiyorlarsa birakip gitsinler meslegi. Oraya gelen etlerden numune almayanlari da devlet atmali. Gozunun yasina bakmamalilar fakat oralara girenlerde silsile yoluyla torpilli oldugu icin kimse gorevini layikiyla yapmiyor ve birilerinin adami diye korunuyorlar. Yoksa o eti kestiklerinde o kasaplar kac defa koyun, dana kesmistir tecrubesi olan adam at etini cok rahat anlar. Eşegi, domuzu, atı cok rahat ayirt eder. Neyse basimiza is acmayak simdi dogrulari konustugumuz icin basimiza is gelir. 😅

Şimdiye kadar benim yediğim domuz, at, eşeğin hesabı yoktur muhtemelen. Merdiven altı çok dönerciden yemişimdir.

Şimdiye kadar benim yediğim domuz, at, eşeğin hesabı yoktur muhtemelen. Merdiven altı çok dönerciden yemişimdir.

Benim de oyle. Belki kedi bile yemisizdir her turlu iddiasina girerim. Mersin'de çocuktuk sahilde gezerdik marti suruleri gezerdi etrafta. Tantunici ve donerciler cogalmaya basladiktan sonra o marti suruleri azalmaya basladi şu an hiç yok mesela. Tek tuk ucuolar o kadar. Bu bile durumun ne kadar vahim oldugunu gosteriyor. Benim kasap arkadasla bir donerciye gitmistik bana et doner sakin soyleme marti etine benzio demisti. Tavuk doner yemistik bizde. Adam Prof aşçı ve eti anliyordu bakarak. 🤣