İngiliz Vatandaşı denmiş ama göremedik şu İngiliz vatandaşını. İngiltere'de birçok Paki, Hindu vesaire var bunların hepsi vatandaşlık almış durumda. Gerçekten İngiliz olduğundan şüpheliyim açıkçası.

Ingiliz vatandasi Ingiliz vatandasisir. Illa halis mulis Ingiliz olmasina gerek yok. Halis mulis Ingiliz diye de bir sey yok zaten. Illa ki soylar karisir.

Cenaze şoförlüğü gereksiz mi?

Hocam duzgun okuyup anlar misiniz yorumu? Yanlis anladiniz.

Son düzenleme:
Hocam duzgun okuyup anlar misiniz yor mu? Yanlış anladiniz.

Hocam, bakın ben de gerçekten bu mültecilerden bıktım ve sıkıldım. Gitmeleri için de zafer partisi'ne oy verdim, en azından ufak bir destek olmak istedim. Neyse, kendimi belirtmek istedim. Diyeceğim şu: Bizim halk o kadar bıktı ki mülteci probleminden, istiyor ki ülkede bir tane yabancı kalmasın. Abi, bu olmaz, hiçbir ülkede olmaz. Eğer Kuzey Kore değilsen, bunu yapamazsın. Sürekli her mülteci konusunda aynı nefreti kusmanın anlamı yok. Tacizdir, başka bir şeydir, saldırıdır, tamam, bunları eleştirelim. Ama olup olmadık yerde sürekli saçma eleştiriler yapılması bana mantıksız geliyor.

Bu lafım size özel değil.

Hocam, bakın ben de gerçekten bu mültecilerden bıktım ve sıkıldım. Gitmeleri için de zafer partisi'ne oy verdim, en azından ufak bir destek olmak istedim. Neyse, kendimi belirtmek istedim. Diyeceğim şu: Bizim halk o kadar bıktı ki mülteci probleminden, istiyor ki ülkede bir tane yabancı kalmasın. Abi, bu olmaz, hiçbir ülkede olmaz. Eğer Kuzey Kore değilsen, bunu yapamazsın. Sürekli her mülteci konusunda aynı nefreti kusmanın anlamı yok. Tacizdir, başka bir şeydir, saldırıdır, tamam, bunları eleştirelim. Ama olup olmadık yerde sürekli saçma eleştiriler yapılması bana mantıksız geliyor.

Hocam oyle tamam haklisiniz ama o yorumu bence hala yanlis yorumluyorsunuz. Ingiltere'de o sahis bnu hareketi yapamazdi. Cok daha dikkatli surerdi. Orada hem denetimler fazla hem de giz siniri cok dusuk. Orada yapamayacagini gelip burada yapiyor diyer kizmis.

Almanci gurbetcilerin falan Almanya'da kedi gibi yasayip buraya gelince aracla yol kesmeler, tartistigi arabanin camini kirmalar, dayilanip kufur etmeler gibi olaylara karismasi ile ayni mantik. Arkadas da bundan bahsetmis. Kendi ulkesinde yapamadigini burada yapiyor demis. Multecilik ile alakasi yok bence.

Ha belki de ben yanlis anlamisimdir mesaji.

Biliyorum bana özel.