- Makaleler
- 1
Bütün ülkelerin işe yaramazları bize doluştu. Kendi ülkelerinde bu kadar rahat davranamadıkları için burada terör estiriyorlar.
Cenaze şoförlüğü gereksiz mi?
Bütün ülkelerin işe yaramazları bize doluştu. Kendi ülkelerinde bu kadar rahat davranamadıkları için burada terör estiriyorlar.
İngiliz Vatandaşı denmiş ama göremedik şu İngiliz vatandaşını. İngiltere'de birçok Paki, Hindu vesaire var bunların hepsi vatandaşlık almış durumda. Gerçekten İngiliz olduğundan şüpheliyim açıkçası.
Olabilir be hocam bende yanlış anladım.Ingiliz vatandasi Ingiliz vatandasisir. Illa halis mulis Ingiliz olmasina gerek yok. Halis mulis Ingiliz diye de bir sey yok zaten. Illa ki soylar karisir.
Hocam duzgun okuyup anlar misin yorumu? Yanlis anladin.
İmamın okla vurulmasından sonra daha fantastik ne olabilir derken böyle bir habere denk geldim. Simülasyon bozulmuş arkadaşlar. Bir İngiliz, bir cenaze arabası ve Düzce. Fıkra gibi lan.![]()
![]()
Hocam duzgun okuyup anlar misiniz yor mu? Yanlış anladiniz.
Hocam, bakın ben de gerçekten bu mültecilerden bıktım ve sıkıldım. Gitmeleri için de zafer partisi'ne oy verdim, en azından ufak bir destek olmak istedim. Neyse, kendimi belirtmek istedim. Diyeceğim şu: Bizim halk o kadar bıktı ki mülteci probleminden, istiyor ki ülkede bir tane yabancı kalmasın. Abi, bu olmaz, hiçbir ülkede olmaz. Eğer Kuzey Kore değilsen, bunu yapamazsın. Sürekli her mülteci konusunda aynı nefreti kusmanın anlamı yok. Tacizdir, başka bir şeydir, saldırıdır, tamam, bunları eleştirelim. Ama olup olmadık yerde sürekli saçma eleştiriler yapılması bana mantıksız geliyor.
Bu lafım size özel değil.
Biliyorum bana özel.Hocam, bakın ben de gerçekten bu mültecilerden bıktım ve sıkıldım. Gitmeleri için de zafer partisi'ne oy verdim, en azından ufak bir destek olmak istedim. Neyse, kendimi belirtmek istedim. Diyeceğim şu: Bizim halk o kadar bıktı ki mülteci probleminden, istiyor ki ülkede bir tane yabancı kalmasın. Abi, bu olmaz, hiçbir ülkede olmaz. Eğer Kuzey Kore değilsen, bunu yapamazsın. Sürekli her mülteci konusunda aynı nefreti kusmanın anlamı yok. Tacizdir, başka bir şeydir, saldırıdır, tamam, bunları eleştirelim. Ama olup olmadık yerde sürekli saçma eleştiriler yapılması bana mantıksız geliyor.
Bu lafım size özel değil.