Detaylar
Kim cevapladı?BlueScreenOfDeath
Uzman
Büyük ihtimalle hayır.
Sorsan, bizim terör örgütü ilan ettiklerimiz onlara göre terör örgütü değil diyorlar ama ben buna inanmıyorum doğal olarak.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Kapandığı için 2 milyar zarardayız dostum.
OnePC
Uzman
Aşırı saçma.
Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Ellerine ne geçiyor? Anlamıyorum.Açılacak ancak uzatabildikleri kadar uzatma peşindeler.
Ben maalesef detaylı bilgiye sahip değilim. İnstagramın kapanmasıyla bir sürü ticaret yapan kişilerinde işleri bozuldu. O kötü oldu maalesef.Sorsan, bizim terör örgütü ilan ettiklerimiz onlara göre terör örgütü değil diyorlar ama ben buna inanmıyorum doğal olarak.
Olan yine bize oluyor.
Son düzenleme:
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
İsrail askeri Filistin askerini öldürdüğü için bazı kullanıcılar İnstagrama paylaşmış. Bundan dolayı Türkiye'de normalde 48 saat içinde tekrardan açılacağını söylediler. Ama süre doldu diyorlar.Aşırı saçma.
Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Ellerine ne geçiyor? Anlamıyorum.
OnePC
Uzman
Bu çok yanlış bir şey. Ama bu yanlışın bedelini neden biz ödüyoruz? Bunlar bana biraz bahane gibi geliyor. Yani kapatmak istiyorlarda sebep sunuyorsun gibime geliyor. O zaman Twitter da kapansın. YouTube da kapansın. Ne güzel.İsrail askeri Filistin askerini öldürdüğü için bazı kullanıcılar İnstagrama paylaşmış. Bundan dolayı Türkiye'de normalde 48 saat içinde tekrardan açılacağını söylediler. Ama süre doldu diyorlar.
cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Bu çok yanlış bir şey. Ama bu yanlışın bedelini neden biz ödüyoruz? Bunlar bana biraz bahane gibi geliyor. Yani kapatmak istiyorlarda sebep sunuyorsun gibime geliyor. O zaman Twitter da kapansın. YouTube'da kapansın. Ne güzel.
VPN ile girenler yakında kapısı çalınca gelen pişmanlık hissi.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-