Merhaba,
Düzelt butonunun yanlış/eksik müdahale ettiği durumları bildirmemiz için bir geri bildirim sistemi mevcut, butona bastığımızda beliriyor:
Ancak gönderdiğimiz geri bildirimlerin durumunu takip edemiyoruz sanırım, ben öyle bir yer göremedim. Hâl böyle olunca önceden bildirdiğimiz bir durumu unutabiliriz ve gereksiz yere tekrar bildirebiliriz.
Tıpkı raporlar için önerilen sistem gibi bir sistem buraya da getirilebilir:
techolay.net
Geri bildirimlerimizin durumunu görebildiğimiz, tıpkı bilet sistemi gibi bir sayfa olabilir. O öneriyi tekrar bi' hatırlatayım dedim. : ))
İlginiz için teşekkür ederim.
Düzelt butonunun yanlış/eksik müdahale ettiği durumları bildirmemiz için bir geri bildirim sistemi mevcut, butona bastığımızda beliriyor:
Tıpkı raporlar için önerilen sistem gibi bir sistem buraya da getirilebilir:
Gönderdiğimiz raporları görebilelim
Merhaba, Raporların çözüme kavuşturulması şu sıralar uzun sürüyor. Bu yüzden de raporları gönderdiğimi bile unutabiliyorum. Direkt mesajlar sekmesi gibi durup rapor çözüme kavuşturulduğunda gidecek olan bi' sekme gelebilir. Bu sayede aynı raporu unutup tekrar atmayız. İyi geceler.
Geri bildirimlerimizin durumunu görebildiğimiz, tıpkı bilet sistemi gibi bir sayfa olabilir. O öneriyi tekrar bi' hatırlatayım dedim. : ))
İlginiz için teşekkür ederim.