Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Makaleler
19
Yer
LTAI
Merhaba,

Düzelt butonunun yanlış/eksik müdahale ettiği durumları bildirmemiz için bir geri bildirim sistemi mevcut, butona bastığımızda beliriyor:

1723363916814.webp

Ancak gönderdiğimiz geri bildirimlerin durumunu takip edemiyoruz sanırım, ben öyle bir yer göremedim. Hâl böyle olunca önceden bildirdiğimiz bir durumu unutabiliriz ve gereksiz yere tekrar bildirebiliriz.

Tıpkı raporlar için önerilen sistem gibi bir sistem buraya da getirilebilir:

Geri bildirimlerimizin durumunu görebildiğimiz, tıpkı bilet sistemi gibi bir sayfa olabilir. O öneriyi tekrar bi' hatırlatayım dedim. : ))

İlginiz için teşekkür ederim.

Artı 14 Eksi
Aşırı hard coded bir eklenti, 2.3'e geçileceği zaman için birkaç düzenlemede ve hata düzeltmelerinde bulunuldu eklentiye @Leo tarafından. Bu önerinizi de hayata geçirmek zor değil çünkü aslında geri bildirimlerinizi görüntülemenin alt yapısı sistemde var. Birkaç ayar çekmek gerekecek o kadar. Biraz düşüneyim tam olarak ne nereye konulursa daha iyi olur kontrol edelim sonrasında önerinin ne şekil hayata geçeceğine karar veririz.

2-3 güne konu hakkında güncelleme yapmış olurum herhalde, iyi Sosyaller dilerim.

Biraz düşüneyim tam olarak ne nereye konulursa daha iyi olur kontrol edelim sonrasında önerinin ne şekil hayata geçeceğine karar veririz.

Konuşmalar ve bildirimler tuşunun ortasına konulabilir. Ya da konuşmalar açılınca iki sekmeye bölünsün, biri konuşmalar birisi takip sistemi.