İmha edin. Moderasyonu tembelliğe yönlendirecek bir sistem.

O kadar da değil şahsen PC'de klavye üzerinde yazı yazarken düzgün yazıyorum ama düzelt butonunu kullanıyorum çünkü hata varsa düzeltsin ve gerekli kelimeleri hızlıca büyük yapsın diye. Aynı şekilde gerek olmasa da telefonda da kullanıyorum. Yapay zeka GPT'nin eklenmesi planlanıyordu eğer ki eklenirse çoğu kelimeyi hatasız yazacaktır. Yine ufak tefek hatalar olacaktır elbet ama onları da gördükçe bildirmemiz yeterli bence.

O kadar da değil şahsen PC'de klavye üzerinde yazı yazarken düzgün yazıyorum ama düzelt butonunu kullanıyorum çünkü hata varsa düzeltsin ve gerekli kelimeleri hızlıca büyük yapsın diye. Aynı şekilde gerek olmasa da telefonda da kullanıyorum. Yapay zeka GPT'nin eklenmesi planlanıyordu eğer ki eklenirse çoğu kelimeyi hatasız yazacaktır. Yine ufak tefek hatalar olacaktır elbet ama onları da gördükçe bildirmemiz yeterli bence.

Hayır sizin için demiyorum. Moderasyonun kullanımından bahsediyorum. Siz kullanın, zaten onların işi düzeltmek. Bizim işimiz onların yapması gereken işi yapıp bir de üzerine bunu raporlamak değil.

Aslında değil. Yazım denetimiyle yazının büyük çoğunluğu düzeltilir, ilgili yetkili arkadaş da bir sefer okuyarak üstünden geçer. Hızlıca düzenlemiş olur.

Tembelliğe yönlendirir derken bundan bahsediyorum. Bahsettiğiniz şeyi düzgün yapmıyorlar çünkü. Bilmem kaç ay oldu. Tuşa basıp onaylıyorlar konuyu.

Daha forumun ilk zamanında şikayetler dile getirildi. Önlem alacağız ciddili denmişti. Sonra bir ay geçti ve bir şey değişmedi, yine şikayet konusu açıldı.

Sonra yine bir ay daha geçti, bir şey değişmedi, o kadar emek verip zaman harcadığımız konular bozulmaya devam ettiler.

Sonra yine... Sonra bir ay daha.

Sonra bir ay daha, kısır döngü. Nisan ayına geldik hala aynı, hala insanlar şikayetçi. Ortada bir tembellik ve sistemsizlik var.

Son düzenleme:
Aslında siteye gömülü bir yapay zeka her sorunu çözebilir gibi geliyor bana, bu düzeltme de dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Oreki, diğer forumda denk gelmiştim de burada henüz denk gelmediğim için yorum yapmam doğru olmayacaktır.

Konu açmıştım, bakabilirsiniz. Devasa bir inceleme konusunda aynısını yaşayınca sıyırdım artık. Bu konu 1.5 ay önce açıldı...

O zamandan bu yana hala daha bir şey değişmemiş, şikayet konusu açılıyor ve konuya da destek epey var.

Konu açmıştım, bakabilirsiniz. Devasa bir inceleme konusunda aynısını yaşayınca sıyırdım artık. Bu konu 1.5 ay önce açıldı...

O zamandan bu yana hala daha bir şey değişmemiş, şikayet konusu açılıyor ve konuya da destek epey var.

Bazı verilen sözler tutulmadı veya unutuldu gitti. Aynı benim açtığım konu gibi. Diğerleri ise XenForo 2.3'e kalmış bakıp göreceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum ChatGPT apisi kullanılabilir belki. Sunucuya yükü ne olur bilmiyorum.

Techolay'da kısa yazılmış "Türkçe" yerine "Turkce" yazılmış bir metni Copilot'a düzeltmesi için yolluyorum anında düzeltiyor. 🙂 Ayrıca sunucu elbet değişecek böyle kalmayacak.