Düzelt butonuna bir şekilde yapay zeka atanıp nokta, virgül, noktalı virgüle kadar düzeltecek şekilde yapılamaz mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Güzel fikir, ama maliyeti olacaktır.Düzelt butonuna bir şekilde yapay zeka atanıp nokta, virgül, noktalı virgüle kadar düzeltecek şekilde yapılamaz mı?
Hugging Chat APIsi ile Llama'ya bağlanabilir, bildiğim kadarıyla bedava fakat kullanım sözleşmesine biraz elleşilmesi gerekebilir diye düşünüyorum. @Recep Baltaş
Ticari kullanımda ücretsiz olmaz.Hugging Chat APIsi ile Llama'ya bağlanabilir, bildiğim kadarıyla bedava fakat kullanım sözleşmesine biraz elleşilmesi gerekebilir diye düşünüyorum. @Recep Baltaş
Düzelt butonuna bir şekilde yapay zeka atanıp nokta, virgül, noktalı virgüle kadar düzeltecek şekilde yapılamaz mı?
Zaten halihazırda açmış olduğum böyle bir konu mevcut ve planlanıyor eki zaten almış.
Planlanıyor: Yazım denetiminde GPT kullanılmalı
Yazım denetimi kısmen sorunlu. Örneğin büyük harf sistemini kullanacağız. "İPhone" sözcüğü en başta ise "IPhone" şeklinde düzeltiyor. Bunun yanı sıra noktalamalarda da bazen hata yapıyor. Bu gibi sorunların üstesinden gelmenin yolu GPT kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Bence "AB Düzelt"...