Çoğu çikolatanın aroması ve tadı kötüleşti, geneli yağlı şekerli şerbet yoğunluklu aromaya sahip vasat tada sahip oldular.

En basitinden Karam gibi bir çikolatanın bitter çikolata aromasından ziyade şeker aroması daha yoğun oluyor.
Diğer gofretlerden bahsetsek, yağlı şekerli gofret barlarından ibaretler.

Önerdiğiniz, satışta olan veya internetten sipariş verilebilen bir marka öneriniz var mı?
Toblerone. Bir kere yiyince başka çikolata yiyemiyorsun.

Çoğu çikolatanın aroması ve tadı kötüleşti, geneli yağlı şekerli şerbet yoğunluklu aromaya sahip vasat tada sahip oldular.

En basitinden Karam gibi bir çikolatanın bitter çikolata aromasından ziyade şeker aroması daha yoğun oluyor.

Önerdiğiniz, satışta olan veya internetten sipariş verilebilen bir marka öneriniz var mı?

Karam çok güzel ya. Bir de Milka'yı tavsiye ederim.

En çok Toblerone tercih ediyorum ama onun bile tadını bozmuşlar sanki. Hele Milka'lar hepten facia. Crunch hala güzel. Yıllar önce Dido çok yerdim. Bozmadıysa o da güzeldir. Yıllar dediğim de 20 yıl önce falan :rofl:
Dido da şeker bombası olmuş.
Bulursam Çokofest alacağım, birkaç sene öncesinde meyveli dolgusu ve çikolata aroması fena değildi.

Nestle gofret şu an bulunan tek iyi gofret (bence). Toblerone tadı iyi ancak tuzlu bir fiyata sahip.

Onun çikolata dolgusunu bayağı azaltmışlar gibi geldi bana.
Toblerone mi yoksa nestle mi? Zaten ülkemize normal halleriyle gelmesi imkansız gibi hocam. Bildiğim kdarı ile çoğu marka ülkemize gelirken malzeme değişikliğine gidebiliyor. Ve evet nestlenin cidden az bir dolgusu var.

Nestle hocam.
Zaten ülkemize normal halleriyle gelmesi imkansız gibi hocam. Bildiğim kdarı ile çoğu marka ülkemize gelirken malzeme değişikliğine gidebiliyor. Ve evet nestlenin cidden az bir dolgusu var.
Evet, içerikleri bayağı bir değişiyor.
En basitinden Milka, Almanya'da satılan ürünler ile buradakilerin bayağı aroma ve içerik farkı var.