5

5124

Ziyaretçi
Merhaba,

CarrefourSA Hipermarket'lere Mr. Beast çikolatası gelmiş. Fiyat biraz pahalı (₺229,00) olsa da bugün gidip alıp denedim. Şahsen tadı diğer çikolatalara göre daha iyi, yerken baymıyor. Benim en çok hoşuma giden Almond olandı. Herhangi bir indirim yok ama çoğu marketlerde stok gözüküyor. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

CarrefourSA hipermarket'lere mr. Beast çikolatası gelmiş. Fiyat biraz pahalı (₺229, 00) olsa da bugün gidip alıp denedim. Şahsen tadı diğer çikolatalara göre daha iyi, yerken baymıyor. Benim en çok hoşuma giden almond olandı. Herhangi bir indirim yok ama çoğu marketlerde stok gözüküyor. Tavsiye ederim.

Çikolataya göre pahalıymış. İndirime girerse alabilirim; döner parasına çikolata iyiymiş.

İndirime girerse alınıp denenebilir; şahsen uzun zamandır alıp tadını merak ettiğim bir çikolataydı. Bugüne nasip oldu ama daha alır mısın derseniz, indirime girerse belki. :D
Yani, fiyatlar 100-150 civarına düşerse ancak alınabilir. Hiç almadım alırsam ilk ve son olur. :D Herkes söylüyor zaten normal çikolatadan bir farkı yok diye.

Geçen sene isteyen kardeşlerim ve Kanada'dan getiren akrabam sayesinde tüm aromalardan tatma fırsatım oldu. Kendisi bile getirirken şuncacık şeye tonla para verirdiniz, kazık yedik dedi. Ortalama çikolatanın 3-5 kat fiyatı var. Bizde ise ortalama çikolatanın 10 katı. Tadı ise vasat. Denemeye bile değmez.
En güzeli crunch idi. O deneyim için ne alınacağı belli.

Çeşidi ne kadar yaygın bilmiyorum ama Milka çok daha iyi.