cakiiiiiii3
Uzman
Internette DXVK kurma videoları var. Ben Valorant, FiveM, GTA 5 ve Roblox gibi oyunlara kurmak istiyorum. Windows ile bu mümkün mü? Yoksa tek care Linux kullanmak mı?
DX11 oyunlarda sorun yaşıyorum. Tek çarem dxvk.Kurarsınız da DXVK öyle sihirli değnek değil. Ekran kartınız zaten DX11 destekliyorsa onu kullanın, ciddi performans farklı oluşmaz.
Vulkan destekleyen kartın en azından DX12 desteklemesi lazım.Ekran karti modeli ne? Maksimum DX 10 destekliyorsa hiç ugrasma.
Ekran karti modeli ne? Maksimum DX 10 destekliyorsa hiç ugrasma.
RX 7700 XT.Vulkan destekleyen kartın en azından DX12 desteklemesi lazım.
NVIDIA'ya geçin, DXVK hem kastırır hem de ban bile yedirebilir bazı oyunlarda.Yani iki ihtimal var ya NVIDIA geçeceğim ya da DXVK kurmam gerek belirli oyunlara.
Geçemiyorum ki. Satarsan değer kaybedecek. İade ettirmeye çalışıyorum kabul etmiyorlar ki etmeleri lazım.NVIDIA'ya geçin, DXVK hem kastırır hem de ban bile yedirebilir bazı oyunlarda.
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin, bu konuda bilgi almak için farklı bir konu daha aç.Geçemiyorum ki. Satarsan değer kaybedecek. İade ettirmeye çalışıyorum kabul etmiyorlar ki etmeleri lazım.