Detaylar
Kim cevapladı?Kaan23
Uzman
100 defa baktım zaten, nexus mods, gamebanana ve ModDB gibi sitelere.
Kaan23
Uzman
Bu işime yarayabilir, teşekkür ederim.
Hybrid Theory
Yetkin
Bence oyunun dokuları yaşına rağmen modern duruyor. Bu yüzden doku yerine grafik modu bakabilirsin.
francisco77
Uzman
Days Gone seven biri için Dying Light daha çok aksiyon macera adrenalin vadediyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid Theory
Yetkin
Days Gone başarılı bir oyun değil. Uzun süre oynamış olmama karşın bence iyi bir oyun da değil. Yine de sevenine bir şey diyemem.Days Gone seven biri için Dying Light daha çok aksiyon macera adrenalin vadediyor mu?
Dying Light 1 başarılı ve umulanı vaat edebilmiş bir oyun. Ayrıca oyun 9 yaşını doldurmuş olmasına karşın halen sağlam. Bu yüzden DL 1'i, 2015'te çıkmış bir oyun olduğunun farkında oynarsan fazlasıyla keyif alacağını düşünüyorum. Özellikle açık dünya oyunlarını seviyorsan sana bir Skyrim içeriği sunmuyor ama kendi içerisinde saatlerce eğlenebileceğin içerik var. Ayrıca DL 1 eski gelirse DL 2 de oynayabilirsin. Ancak DL 2, DL 1 kadar başarılı ve umulanı vaat edebilmiş bir oyun değil. Bu yüzden DL 2 oynayacaksan beklentini düşük tutmanı tavsiye ederim.
Yeni bir konu açıp beni etiketlersen bunun hakkında tartışıp konuşabiliriz.
Kaan23
Uzman
Bence oyunun dokuları yaşına rağmen modern duruyor. Bu yüzden doku yerine grafik modu bakabilirsin.
Ben oyunlarda gölğe, ışıklandırma yerine daha çok dokulara bakıyorum.