Yer
İsrail
Herkese merhaba. Geçen gün online bir oyuna girmiştim, oyununa girdiğim arkadaş 48K hasar vuran silahlar attı, "nasıl yaptın? " dediğimde "modladım." dedi. Bu silahları nasıl yaptıkları hakkında bilgisi olan var mı?

Herkese merhaba. Geçen gün online bir oyuna girmiştim, oyununa girdiğim arkadaş 48K hasar vuran silahlar attı, "nasıl yaptın? " dediğimde "modladım." dedi. Bu silahları nasıl yaptıkları hakkında bilgisi olan var mı?
Oyunda hile veya mod yaparak o hasarlı silahlara ulaşabiliyorsun öbür türlü oyunun izin verdiği en güçlü silahlarla o kadar yüksek hasar vermek mümkün olmuyor.

Herkese merhaba. Geçen gün online bir oyuna girmiştim, oyununa girdiğim arkadaş 48k hasar vuran silahlar attı, "nasıl yaptın? " dediğimde "modladım." dedi. Bu silahları nasıl yaptıkları hakkında bilgisi olan var mı?

Elimde o silahlardan çok var. İstersen atabilirim. Zamanında bir hileciden alıp diğer hilecilere dupelatıyordum.

Bende şu an çok var. Sadece nasıl yapılıyor hangi mod menü ile yapılıyor, onu merak ettim bir tane tabanca verdi zombiyi havaya doğru uçurup patlatıyor.

Son dilek vermiş. O sadece son mermide oluyor. Sınırsız mermi olayı varsa çalışmıyor o. İstersen susturuculu tabanca, yarı otomatik pompalı ya da askeri tüfek verebilirim. Hepsi sınırsız mermili.