Detaylar
Kim cevapladı?Ben düşürmüştüm 2022'de girdim, denemelerde 14 13 yapıyordum sınavda 9 tane işaretledim 9net yaptım. Deneme çöz kanka sürekli işte bütün sene olmadıysa 5 6 günde değişim bekleme yani sihirli değnek yok elimizde.
Denemelerde genelde Türkçe 17 D 3 Y, 16 D 4 y gibi gidiyor, din İngilizce Full'e yakın geliyor, fen ise 16-17 net geliyor ama matematik 9-10 net anca geliyor. 6 gün kala artırabilir miyim sizce?
Matematik için hayır diğer derslerde arttırmanız bana daha olası geliyor ben çok dert edinmemeniz yönündeyim ortalamanın üstünde iyi bir Anadolu lisesi bile kazansanız gayret ederseniz istediğiniz üniversiteye gidersiniz.
ratak4235
Uzman
Ben düşürmüştüm 2022'de girdim, denemelerde 14 13 yapıyordum sınavda 9 tane işaretledim 9net yaptım. Deneme çöz kanka sürekli işte bütün sene olmadıysa 5 6 günde değişim bekleme yani sihirli değnek yok elimizde.
Diğer dersler nasıldı?
Fen'de denemelerde 15-16 yapıyordum, LGS'de kolay geldi, 18 yaptım. İngilizce, Din, İnkılap onlar hep fullerdim denemelerde. LGS'de İnkılap bayağı kötü gelmişti, başım falan dönmüştü, İnkılap'a geçtiğimde okuduğumu anlamamaya başladım, 5-6 netim vardı herhalde. Din, İngilizce onlar fulldü. Türkçe hiç çalışmıyordum, ne paragraf çözdüm sene boyu ne dil bilgisi ne de ilkokuldan beri okuma kitabı kapağı açmamıştım. Denemelerde 16-17 bazen 18 hep o civarlarda geliyordu, LGS'de 14 falan geldiydi
erdym
Üstün
En azından benim girdiğim dönem yaptığımız denemeler sınavdan daha zordu yani Fen'den 14-15 doğru yaparken LGS de 19-0 yapmıştım diğer 10 soruluk derslerde Full'dü. Konuları hiç hatırlamıyorum üzerinden ne kadar geçti zaten müfredat değişmiştir ama tavsiyem formül varsa özellikle formülleri ezberlemen bir kere formülü oturtunca soruları makine gibi geçiyorsun. Ama kesinlikle strese girme beni zor olacak zor olacak diye strese soktular başta çok affalladım sen yapma. Türkçeden 12 net yapan ben, LGS'de 18 doğru yapmıştım.
ratak4235
Uzman
Kaç puanla hangi lisedesiniz hocam.Fen'de denemelerde 15-16 yapıyordum, LGS'de kolay geldi, 18 yaptım. İngilizce, Din, İnkılap onlar hep fullerdim denemelerde. LGS'de İnkılap bayağı kötü gelmişti, başım falan dönmüştü, İnkılap'a geçtiğimde okuduğumu anlamamaya başladım, 5-6 netim vardı herhalde. Din, İngilizce onlar fulldü. Türkçe hiç çalışmıyordum, ne paragraf çözdüm sene boyu ne dil bilgisi ne de ilkokuldan beri okuma kitabı kapağı açmamıştım. Denemelerde 16-17 bazen 18 hep o civarlarda geliyordu, LGS'de 14 falan geldiydi
matematikten kaç yapmıştınız hocamEn azından benim girdiğim dönem yaptığımız denemeler sınavdan daha zordu yani Fen'den 14-15 doğru yaparken LGS de 19-0 yapmıştım diğer 10 soruluk derslerde Full'dü. Konuları hiç hatırlamıyorum üzerinden ne kadar geçti zaten müfredat değişmiştir ama tavsiyem formül varsa özellikle formülleri ezberlemen bir kere formülü oturtunca soruları makine gibi geçiyorsun. Ama kesinlikle strese girme beni zor olacak zor olacak diye strese soktular başta çok affalladım sen yapma. Türkçeden 12 net yapan ben, LGS'de 18 doğru yapmıştım.
erdym
Üstün
Yalan söyle miyim matematiğe hiç çalışmadım ve diğer derslerim iyi diye onlara güvenip girdim lakin 8 net yapmıştım. Denemede yüzünü bile açmadım diyebilirim. Denemelerde 7 falan yapıyordum herhalde.
ratak4235
Uzman
Yalan söyle miyim matematiğe hiç çalışmadım ve diğer derslerim iyi diye onlara güvenip girdim lakin 8 net yapmıştım. Denemede yüzünü bile açmadım diyebilirim. Denemelerde 7 falan yapıyordum herhalde.
Kaç puan gelmişti?
erdym
Üstün
390 ya da 400 arası bir şey olmalı emin değilim. Matematiğe biraz daha çalışsam güzel olurmuş herhalde