İlk oyunu iki kez bitirdim ve yaklaşık 120 saatim var. İkinci oyunu da dün yaklaşık 15 saatte bitirdim. Sadece hikâyeye odaklandım, sadece birkaç yan görev ve aktivite yaptım.
Oyunu oynarken çok gerilmedim ve karakterlerle çok fazla bağ kuramadım. İlk oyunda bunlar çok daha iyiydi.
Dünyası, bir zombi oyununa göre çok renkli; zombi oyunu olmadığını varsayarsak güzel bir dünyası var, ama zombi temasına uymamış.
İlk oyuna göre eksikler var. 15 saat oynadım ve sanırım ikinci oyunda koşarken arkana bakma yok.
Ayrıca can barı hoşuma gitmedi; canımızın kaç olduğunu hasar alana kadar göremiyoruz. İlk oyundaki güzeldi.
Menüsü bana karışık geldi; ilk oyundaki gibi daha sade ve anlaşılır yapılabilirdi.
Görevlerin çoğunda muhaliflerle uğraşıyoruz; zombilerin oyuna pek bir etkisi yok gibi sanki.
Hikâye görevlerinde ise VNC kulesine tırmandığımız görev hariç hoşuma giden pek olmadı. Oyunun finali beklediğim gibi değildi.
Parkur hakkında diyecek bir şey yok; ilk oyundaki gibi güzel ve geliştirilmiş. Grappling hook pek hoşuma gitmedi; ilk oyunda kullanması eğlenceliydi.
Yan görevleri neredeyse hiç yapmadığım için onun hakkında çok bir şey söyleyemem, ama oldukça fazla yapılacak şey var gibi görünüyor; ilk oyuna göre.