Şimdi korsan indirdim performansını deneyeceğim ve ona göre orijinal alacağım ama Spoiler var mı ilk oyundan?
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk oyunun yarısında falanım.Var ama bayağı bir ilerlemen lazım ayrıca oyunun başında çok ufak AAA diyebileceğin 1-2 bir şey var ama ilk oyunu oynamadıysan anlamazsın zaten.
Sistemin ne ona göre ben sana ne performans vereceğini aşşağı yukarı söyleyebilirim.
Sistemin ne ona göre ben sana ne performans vereceğini aşşağı yukarı söyleyebilirim.
İlk oyunu bitirdikten sonra 2. oyunu oynarsın ama tavsiyem The following DLC'sini de oyna. 2. oyundan sonra çıkacak The Beast'in hikayesine öncülük yapıyor.
30-40FPS arası oynatır anca.Sistem özellikleri 1050 Ti, i5-9400F, 16 GB RAM.
YT videosu atmayın lütfen.
- alperen
- 1050 ti dying light dying light 2 nasıl performansı
- Forum: Sistem Performansı
FSR modunu da kurucam.30-40FPS arası oynatır anca.
Oda 1080P low FSR ile beraber falan.
Frame gen açmadığın sürece stabil 45FPS üstü alacağını sanmam ama eğer ben biraz input lag'a katlanırım diyosan frame gen modu kurup oynayabiliyor olman lazım sadece 1000 serisi FSR frame gen modunu destekliyor mu onu bilmiyorum.
DL 1'in sonunu az çok biliyorum yani en fazla ne spo olabilir ki?Frame gen açmadığın sürece stabil 45FPS üstü alacağını sanmam ama eğer ben biraz input lag'a katlanırım diyosan frame gen modu kurup oynayabiliyor olman lazım sadece 1000 serisi FSR frame gen modunu destekliyor mu onu bilmiyorum.