anonymuss0
Uzman
Bu görevde ne yapmam lazım? Herhangi bir hedef, haritada veya pusulada bir şey yok anlayamadım.
Eki Görüntüle 172248
Bu görevde ne yapmam lazım? Herhangi bir hedef, haritada veya pusulada bir şey yok anlayamadım.
nasıl yani bir yere mi gitmem gerekiyor hikayeye devam edin derken napmalıyım tam olarakHikayede ilerlemeye devam edin, belli bir bölgeye geçince açılması gerekli.
Nasıl yani bir yere mi gitmem gerekiyor hikayeye devam edin derken ne yapmalıyım tam olarak.
Eki Görüntüle 172249
Yatağa gidip karakteri 2 kez uyutun, ardından dışarı çıkıp 1-2 dakika gezin. Bazen bug'a girip görev gelmeyebiliyor. Veya görevi ertesi güne verdiği için karakteri uyutmanız gerekebiliyor.nasıl yani bir yere mi gitmem gerekiyor hikayeye devam edin derken napmalıyım tam olarak
Eki Görüntüle 172249
Hocam bu DLC görevi eğer yanlış hatırlamıyorsam ve bunun için diğer büyük şehire(Central Loop) gitmek gerekiyor. Diğer şehire gittiğinizde görev harita da belirir eğer belirmezse uyuyun biraz gezin belirecektir.Eki Görüntüle 172248
Merkeze gideceksiniz, hikayede devam edin dediğin gibi.nasıl yani bir yere mi gitmem gerekiyor hikayeye devam edin derken napmalıyım tam olarak
Eki Görüntüle 172249
Yukarıda bulunan barda ya da haritada işaretli olması lazım gideceğiniz yerin.
Gideceğim yeri gösteren bir şey göremedim normalde olduğu gibi ondan sordum.
Oyuna yeni başladım ve gerçekten hiçbir şey bilmiyorum merkez ya da central loop neresi? Karakteri birkaç kez uyuttum bir şey olmadı.
Kusura bakmayın benim hatam anladım galiba haritadakilerin ismine bakınca burdda hikaye görevi yazıyor bu sanırsam sarı işaretle hedef olarak gözükmemişti.
Eki Görüntüle 172394