Sürprizbozan Dying Light 2 "Kız kardeşini aramaya geri dön" görevinde ne yapılmalı?

anonymuss0

Uzman

Bu görevde ne yapmam lazım? Herhangi bir hedef, haritada veya pusulada bir şey yok anlayamadım.

nasıl yani bir yere mi gitmem gerekiyor hikayeye devam edin derken napmalıyım tam olarak

Eki Görüntüle 172249
Yatağa gidip karakteri 2 kez uyutun, ardından dışarı çıkıp 1-2 dakika gezin. Bazen bug'a girip görev gelmeyebiliyor. Veya görevi ertesi güne verdiği için karakteri uyutmanız gerekebiliyor.

Eki Görüntüle 172248

Bu görevde ne yapmam lazım? Herhangi bir hedef, haritada veya pusulada bir şey yok anlayamadım.
Hocam bu DLC görevi eğer yanlış hatırlamıyorsam ve bunun için diğer büyük şehire(Central Loop) gitmek gerekiyor. Diğer şehire gittiğinizde görev harita da belirir eğer belirmezse uyuyun biraz gezin belirecektir.

Son düzenleme:
Yukarıda bulunan barda ya da haritada işaretli olması lazım gideceğiniz yerin.

Gideceğim yeri gösteren bir şey göremedim normalde olduğu gibi ondan sordum.

Oyuna yeni başladım ve gerçekten hiçbir şey bilmiyorum, merkez ya da central loop neresi?

Karakteri birkaç kez uyuttum bir şey olmadı.
Kusura bakmayın benim hatam, anladım galiba. haritadakilerin ismine bakınca burada hikaye görevi yazıyor bu sanırsam sarı işaretle hedef olarak gözükmemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi görevin önceliklendirileceğini seçebiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam, bilmeden değiştirmişsiniz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…