Detaylar
Kim cevapladı?Dying Light 2'yi indirdim 3-4 saat oynadım, parkur mekanikleri ve vuruş hissiyatını çok beğendim. Dying Light 2'yi oynamadan Dying Light 1'i oynamak istiyorum. Alınır mı? Eski hissettirir mi?
Eski hissettiren bir oyun değil. Aksine hala daha diri olan bir oyun. Özellikle dövüş ve parkur mekanikleri mükemmel. Kontrolleri sorunsuz ve grafikleri sırıtmıyor, hiç şüpheniz olmadan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
Dying Light'ın parkur ve savaş mekanikleri 2'ye kıyasla bir tık daha ham hissettirebilir ama eski hissettirmez. Alınıp oynanılabilecek bir oyun.
Loutermilch 54
Üstün
Asla eski hissetirmez, mükemmel oyun. Ama sırf hikaye bağlantısı için indiriyorsanız tam bir bağlantıları yok.
Gloxinium
Becerikli
Dying Light 1'i daha geçen yıl her şeyi %100leyip bitirdim, şahsen hiç eski hissettirmedi ama 2. oyunu oynadıktan sonra 2. oyunun parkur mekaniği benim daha çok hoşuma gitti, onun harici Dying Light 1'i oynamamak için bir engel görmüyorum.Dying Light 2'yi indirdim 3-4 saat oynadım, parkur mekanikleri ve vuruş hissiyatını çok beğendim. Dying Light 2'yi oynamadan Dying Light 1'i oynamak istiyorum. Alınır mı? Eski hissettirir mi?
Lara Croft
Uzman
Alın, hala güzel, gideri olan bir oyun. Oynamayacaksanız bile alın, dursun. 5 dolarmış zaten.