Kayraa

Başarılı
Dying Light 2'yi indirdim 3-4 saat oynadım, parkur mekanikleri ve vuruş hissiyatını çok beğendim. Dying Light 2'yi oynamadan Dying Light 1'i oynamak istiyorum. Alınır mı? Eski hissettirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dying Light 2'yi indirdim 3-4 saat oynadım, parkur mekanikleri ve vuruş hissiyatını çok beğendim. Dying Light 2'yi oynamadan Dying Light 1'i oynamak istiyorum. Alınır mı? Eski hissettirir mi?

Eski hissettiren bir oyun değil. Aksine hala daha diri olan bir oyun. Özellikle dövüş ve parkur mekanikleri mükemmel. Kontrolleri sorunsuz ve grafikleri sırıtmıyor, hiç şüpheniz olmadan gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

İlk öncelikle alınır. Dying Light 1 hala taş gibi bir oyun ancak parkur mekanikleri Dying Light 2'den biraz farklı. Hikayesini yılına göre çok iyi diye düşünüyorum.

Asla eski hissetirmez, mükemmel oyun. Ama sırf hikaye bağlantısı için indiriyorsanız tam bir bağlantıları yok.

Dying Light'ın 3.oyunu da yazın çıkacak. Alınır. Hala gideri olan bir oyun.

Dying Light 1'i daha geçen yıl her şeyi %100leyip bitirdim, şahsen hiç eski hissettirmedi ama 2. oyunu oynadıktan sonra 2. oyunun parkur mekaniği benim daha çok hoşuma gitti, onun harici Dying Light 1'i oynamamak için bir engel görmüyorum.

Önce 2 bir süre sonra da 1'i oynadım. Çok göze çarpan bir şey yok hikaye olarak 1 daha çok hoşuma gitmişti. 2 de mekanikler daha iyi tabii.