grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Merhaba,

Epic Games'ten Dying Light: Essentials Edition aldım. Arkadaşımla oynamak istediğimde "katılmaya çalıştığın oyun artık yok" hatası alıyorum, ikimiz de birbirimizin dünyasına giremiyoruz, aynı hatayı veriyor. Çevrimiçi kısmını herkese açık ve sadece arkadaşlar modunda denedik, Epic Games'ten davet etmeyi vs. denedik fakat olmadı bir türlü.

Bir de bu sorun dışında, Co-op oynamasak bile ben kendim oynamak istediğimde de oynayamıyorum. Oyunun ortasında "profil değiştirildi" diyerek ana menüye atıyor. Toplam 2 kere oldu bu. İkisinde de tüm ilerlemem silindi, en baştayım şu an. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Save dosyasıyla oynadınız mı? Dosyaya müdahale yoksa iki kişide ana hikayede ilk bölümü geçmesi gerekiyor yoksa direkt Coop oynanmıyor. Biraz oynayın elektrik santreli tamir görevi falan var yanlış hatırlamıyorsam oraları falan geçin öyle oynarsınız.

Save dosyasıyla oynadınız mı? Dosyaya müdahale yoksa iki kişide ana hikayede ilk bölümü geçmesi gerekiyor yoksa direkt Coop oynanmıyor. Biraz oynayın elektrik santreli tamir görevi falan var yanlış hatırlamıyorsam oraları falan geçin öyle oynarsınız.
Ben nasıl co-op oynandığını sormadım. Oynamak istediğimde aldığım hatayı söyledim, söylediğiniz görevleri geçmeseydik zaten bu hatayı alamazdık. Çünkü eşleştirme kısmı kapalı olurdu.

Aklıma gelen son çözüm DNS'lerini ve oyun zorluğunu ikiniz de aynı yapın o şekilde deneyin girmesi lazım.

Çevrim içi ayarlarından VAC Güvenliğe izin ver "hayır" olacak onu da unutmayın.