Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Steam'de güzel bir indirim almış. Oynanır mı sizce, tek başına sarar mı? Ve Ryzen 7 5700U 16 GB RAM APU laptopta kaç FPS verir?
Şu an baktım tek başıma 102 saat oynamışım bir ara sadece zevkine zombi doğramak için bile giriyordum. Oynanır.
Oynanır. FPS'ine gelecek olursak YouTube aracılığı ile bakabilirsin.Steam'de güzel bir indirim almış. Oynanır mı sizce, tek başına sarar mı? Ve Ryzen 7 5700U 16 GB RAM APU laptopta kaç FPS verir?
Bold Pilot
Uzman
İlk oyunu 2 kere bitirdim hala daha en iyi açık dünya zombi oyunlarından biridir. 2.oyun ilki kadar sarmamıştı beni kesinlikle oynanır.
Koneko Toujou
Üstün
Birinci oyunda çok zombi var mı? Oyunun amacı bu biliyorum ama genelde geceleri oynayacağım ve korkuyorum her insan gibi tabii ki. Korku filmlerini de hiç sevmem ama denemek istiyorum bu oyunu.
Gece çıkanlardan korkabilirsin. Onlar da UV ışık tutunca yanıp uzaklaşıyor. Onun dışında çok korku öğesi yok.
Bold Pilot
Uzman
Ecellerden korkmalısın evetBirinci oyunda çok zombi var mı? Oyunun amacı bu biliyorum ama genelde geceleri oynayacağım ve korkuyorum her insan gibi tabii ki. Korku filmlerini de hiç sevmem ama denemek istiyorum bu oyunu.
cemkaraca
Yetkin
Eceller hangisi oluyor hocam? Bilgisizliğime verin kusura bakmayın, oyunu hiç oynamadım da
Gördüğün zaman gerim gerim gerileceğin, topuklayıp kaçman gerekenler. Ne demişler korkunun ecele faydası yoktur. 
cemkaraca
Yetkin
Hocam oyunda hikaye ön planda mı? Amacımız ne oyunda?Gördüğün zaman gerim gerim gerileceğin, topuklayıp kaçman gerekenler. Ne demişler korkunun ecele faydası yoktur.![]()