GhostRileyy

Uzman
İyi günler arkadaşlar, yazacaklarım Full spoiler!

baron kendini kimera'lardan birine dönüştürdükten sonra savaş başlıyor ancak Baron'u hiçbir şekilde öldüremiyorum, sıhhiyelerim yetersiz kalıyor. Aslında lazım olan şey askeri bandajlar ama şu an envanterimde bir tane var. Görev dışına da şu andan itibaren çıkamıyorum. Normal bandaj üretmeye çalıştığımda bandaj üreteceğimi olan malzemeler tükeniyor. Maksimum 9 tane falan üretebiliyorum. burayı nasıl geçebilirim ya da ekstra nasıl bandaj yok edebilirim ya da görevden nasıl çıkabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bölümden çıkmak istemiyorsan zorluğu düşürebilirsin. Ancak eşyasız bir şekilde başladıysan normal.

Kalenin terasında savaştığınız yerde sandıklar var. Birçoğunun üstünde silah ve malzeme var, buralara göz at.

Ayrıca ana menüde kayıtlı oyunların olduğu sekmede, kayıtlı oyunun yanında geri sar (rollback) tarzı bir ayar olacak. Bu ayarla oyunu birkaç saat öncesine çekebilirsin. En azından son bölüme girmeden önce seni uyardığı noktaya kadar saracaktır. Ancak dikkat et, birkaç saatten fazla da geri atabilir. Böylelikle malzeme toplayıp biraz daha geliştikten sonra son bölüme gidebilirsin.

Hocam kendim bitirmek istiyorum ya:/

Son bölümden çıkmak istemiyorsan zorluğu düşürebilirsin. Ancak eşyasız bir şekilde başladıysan normal.

Kalenin terasında savaştığınız yerde sandıklar var. Birçoğunun üstünde silah ve malzeme var, buralara göz at.

Ayrıca ana menüde kayıtlı oyunların olduğu sekmede, kayıtlı oyunun yanında geri sar (rollback) tarzı bir ayar olacak. Bu ayarla oyunu birkaç saat öncesine çekebilirsin. En azından son bölüme girmeden önce seni uyardığı noktaya kadar saracaktır. Ancak dikkat et, birkaç saatten fazla da geri atabilir. Böylelikle malzeme toplayıp biraz daha geliştikten sonra son bölüme gidebilirsin.
Deneyeceğim hocam, teşekkürler.

Etrafta lootlar var onlar bile tükendiyse vur kaç vur kaç yapa yapa öldüreceksin bende de sonda artık her şey tükenince sopayla dalmıştım öyle öldürmüştüm.
Hocam kaç vur tamam da, bir anda en yukarıya zıplayıp yere öyle bi koyuyor ki bütün alanda ne varsa yıkıyor. Deli oldum aynı yerde.

Son düzenleme: