Arkadaşlar selam. Oyunu çıktığı 4 günde bitirdim, oyunun devamı gelecek mi acaba? Ya da yapımcı firma Techland tarafından paylaşılan bilhassa onay verilen bir durum var mı? Dying Light serisini çok sevdiğim için tadı damağımda kaldı.
Beast, ilk başta DLC olarak tasarlanmış zaten.
İlla gelir sevilen bir seri. Dead Island'a bakabilirsiniz.
Yanlış olmasın ama duyduğum bir habere göre Dying Light serisinin yeni oyunları artık küçük çapta ve daha hızlı gelecek diye biliyorum.Arkadaşlar selam. Oyunu çıktığı 4 günde bitirdim, oyunun devamı gelecek mi acaba? Ya da yapımcı firma Techland tarafından paylaşılan bilhassa onay verilen bir durum var mı? Dying Light serisini çok sevdiğim için tadı damağımda kaldı.
Öyle olacaksa olmasın ya, 3 oyundur aynı mantıkla ilerliyoruz zaten.Yanlış olmasın ama duyduğum bir habere göre Dying Light serisinin yeni oyunları artık küçük çapta ve daha hızlı gelecek diye biliyorum.
Üç oyundur iyi gidiyor firma. Umarım yenilikçi bir yaklaşım ile yeni oyunlarını geliştirmeye devam ederler. Ben 3 oyunu da severek oynuyorum.Öyle olacaksa olmasın ya, 3 oyundur aynı mantıkla ilerliyoruz zaten.