Mustafac41
Uzman
Ben 1 ve 2'yi çok rahat bitirdim ama bu oyunun geceleri çok zor. Eceller çok güçlü olmuş, sabahları rahat ama geceleri çok zor. Siz de benim gibi misiniz?
Duymak istediğim cümleler işte.Ben 1 ve 2'yi çok rahat bitirdim ama bu oyunun geceleri çok zor. Eceller çok güçlü olmuş, sabahları rahat ama geceleri çok zor. Siz de benim gibi misiniz?
Geceleri gezmek artık yemiyor, 2-3 hasara ölüyorsun.Ben 1 ve 2'yi çok rahat bitirdim ama bu oyunun geceleri çok zor. Eceller çok güçlü olmuş, sabahları rahat ama geceleri çok zor. Siz de benim gibi misiniz?
Oyun zaten çok saçma normal bir zombi seni bi tutuyor sağlığının %25 i falan gidiyor bu nasıl bir şey böyleBen 1 ve 2'yi çok rahat bitirdim ama bu oyunun geceleri çok zor. Eceller çok güçlü olmuş, sabahları rahat ama geceleri çok zor. Siz de benim gibi misiniz?
17:27'de bahsedilen taktiği uygulayabilirsin. Oyunu oynamadım ancak konuyu görünce video aklıma gelmişti atayım dedim.
Eceller DL1 ve 2'ye göre aşırı saçma derece de güçlü olmuş. Normal hızda koşsam yetişiyorlar, arabayla son hız gitsem yine yetişiyorlar, Beast modunda öldüremiyorsun, Beast modunda kancayla kaçsam bile yine yakalıyorlar, feneri kapatıp çime saklanmama rağmen yine buluyorlar, duvar arkasından da görüyorlar. (bu son 2'si dengesiz yapay zekalarından kaynaklı muhtemelen) daha ne yapmam lazım hayatta kalmak için böyle bir saçmalık olabilir mi? Dying Light 1'de kaçabiliyorduk ve kovalanınca cidden o gerilimi yaşıyorduk, Dying Light 2'de ise ilk başlarda aşırı zorlanıyorduk ama Endgame doğru daha rahat oluyordu. Bunda ise kaçmak, saklanmak ya da dövüşmeye çalışmak gram zevk vermiyor.