Mustafac41

Uzman
Ben 1 ve 2'yi çok rahat bitirdim ama bu oyunun geceleri çok zor. Eceller çok güçlü olmuş, sabahları rahat ama geceleri çok zor. Siz de benim gibi misiniz?

17:27'de bahsedilen taktiği uygulayabilirsin. Oyunu oynamadım ancak konuyu görünce video aklıma gelmişti atayım dedim.

Eceller DL1 ve 2 ye göre aşırı saçma derece de güçlü olmuş. Normal hızda koşsam yetişiyorlar, Arabayla son hız gitsem yine yetişiyorlar, Beast modunda öldüremiyorsun, Beast modunda kancayla kaçsam bile yine yakalıyorlar, Feneri kapatıp çime saklanmama rağmen yine buluyorlar, Duvar arkasından da görüyorlar. (Bu son 2'si dengesiz yapay zekalarından kaynaklı muhtemelen) Daha ne yapmam lazım hayatta kalmak için böyle bir saçmalık olabilir mi. Dying Light 1'de kaçabiliyorduk ve kovalanınca cidden o gerilimi yaşıyorduk, Dying Light 2'de ise ilk başlarda aşırı zorlanıyorduk ama endgame doğru daha rahat oluyordu. Bunda ise kaçmak, saklanmak ya da dövüşmeye çalışmak gram zevk vermiyor.

Hikâye zorluğunda oyna, daha mantıklı olmuş diğerleri saçmalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
17:27'de bahsedilen taktiği uygulayabilirsin. Oyunu oynamadım ancak konuyu görünce video aklıma gelmişti atayım dedim.

Önemli bir unsur bende duyunca anlamadım. Sonra burada fark ettim.

Eceller DL1 ve 2'ye göre aşırı saçma derece de güçlü olmuş. Normal hızda koşsam yetişiyorlar, arabayla son hız gitsem yine yetişiyorlar, Beast modunda öldüremiyorsun, Beast modunda kancayla kaçsam bile yine yakalıyorlar, feneri kapatıp çime saklanmama rağmen yine buluyorlar, duvar arkasından da görüyorlar. (bu son 2'si dengesiz yapay zekalarından kaynaklı muhtemelen) daha ne yapmam lazım hayatta kalmak için böyle bir saçmalık olabilir mi? Dying Light 1'de kaçabiliyorduk ve kovalanınca cidden o gerilimi yaşıyorduk, Dying Light 2'de ise ilk başlarda aşırı zorlanıyorduk ama Endgame doğru daha rahat oluyordu. Bunda ise kaçmak, saklanmak ya da dövüşmeye çalışmak gram zevk vermiyor.

Oyunu özüne döndürmek için çabalamışlar ama bende beğenmedim maalesef. Halbuki 2.ci oyun sadece biraz cıvıl cıvıl idi. Orada da kaçması zordu sürekli yüksek binalarda bile ecel var. Hatta dün konu açtım orada bahsettim. Biraz oyuncuları zorlayalım diye garip bir oyun çıkarmışlar önümüze neyse ki oyun çıktıktan 6 ay sonra almak daha mantıklı.(param yok şaka)