Arkadaşlar selam. Oyunu çıktığı 4 günde bitirdim, oyunun devamı gelecek mi acaba? Ya da yapımcı firma Techland tarafından paylaşılan bilhassa onay verilen bir durum var mı? Dying Light serisini çok sevdiğim için tadı damağımda kaldı.
Detaylar
Kim cevapladı?İlla gelir sevilen bir seri. Dead Island'a bakabilirsiniz.
Beast, ilk başta DLC olarak tasarlanmış zaten.
Evet sızında bir anda, oyun yapma kararları alındı sonrasın da dying ligh 2 Ultimate alanlara bedava verildi oyun.
İlla gelir sevilen bir seri. Dead Island'a bakabilirsiniz.
Dying Light gibi sarmıyor hocam ya, o atmosferi çok farklı gece çok korkuyorum oyunda, çok farklı benim için yeri. 2 seneye gelirse tadından yenmez.
CanPatrioTic
Yetkin
Yanlış olmasın ama duyduğum bir habere göre Dying Light serisinin yeni oyunları artık küçük çapta ve daha hızlı gelecek diye biliyorum.Arkadaşlar selam. Oyunu çıktığı 4 günde bitirdim, oyunun devamı gelecek mi acaba? Ya da yapımcı firma Techland tarafından paylaşılan bilhassa onay verilen bir durum var mı? Dying Light serisini çok sevdiğim için tadı damağımda kaldı.
Öyle olacaksa olmasın ya, 3 oyundur aynı mantıkla ilerliyoruz zaten.Yanlış olmasın ama duyduğum bir habere göre Dying Light serisinin yeni oyunları artık küçük çapta ve daha hızlı gelecek diye biliyorum.
CanPatrioTic
Yetkin
Üç oyundur iyi gidiyor firma. Umarım yenilikçi bir yaklaşım ile yeni oyunlarını geliştirmeye devam ederler. Ben 3 oyunu da severek oynuyorum.Öyle olacaksa olmasın ya, 3 oyundur aynı mantıkla ilerliyoruz zaten.
Oyunun sonunda DAÖ'nün halen daha var olduğunu gördük. Devam oyunu yaparlar büyük ihtimalle.