Dark4131

Çalışkan
Merhaba,

The Beast şu an Epic Games'te 1.750 TL. Epic Games'te 450 TL Epic bakiyem var. Bir de Epic Games %20 bakiye iade ediyor. Aşağı yukarı 1.060 TL vereyim mi yoksa başka oyunlar mı almalıyım? (Game Pass'im var )

Game Pass'te daha önce DL 1'i veya 2'yi görmedim. The Beast'in de GP'ye geleceğini sanmıyorum. Best Gamer Ali, OniZombies gibi yayıncılardan DLTB'nin erken erişim videolarını izleyip kendin karar verebilirsin. Bence ödeyeceğin fiyatı göz önünde bulundurursak, Steam'deki yerel fiyatlandırmalı halinden bile uyguna alacağın için tavsiye ederim.

Oyun bir çıksın. Yorum yapması için para ödenen yayıncılar tarafından değil de gerçek oyuncular tarafından incelensin ve puanlansın ona göre alın bence. Çıkmamış oyuna ekstrem bir yanlış fiyatlandırma olmadığı sürece almak bence hiç mantıklı değil.

Oyun bir çıksın. Yorum yapması için para ödenen yayıncılar tarafından değil de gerçek oyuncular tarafından incelensin ve puanlansın ona göre alın bence. Çıkmamış oyuna ekstrem bir yanlış fiyatlandırma olmadığı sürece almak bence hiç mantıklı değil.

Hocam şimdi dediğiniz doğruda Epic %20 iade ediyor yapıyor ve ayın 31'inde bitiyor fırsat varken değerlenderiyim bir de hocam artık oyunları ilk çıktığın oynamak istiyorum eskiden hep izliyordum heves kalmıyordu.