deniz745

Uzman

Oyunun ilk indirimi %20 arkadaşlar. Ben indirime girmesini 2 3 yıl bekleyemem diyenler için gayet alınabilir bir fiyata düştü şu anda, 2 aralığa kadar geçerli.

Büyük bir Dying Light hayranı olarak bu fiyata gider Baldur's Gate 3 alırım. Şu fiyata değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Seri ilk oyunun sihrini kaybetti bence, özellikle ikinci oyunla.

Bence de, the Beast tam olmamış bir oyun bence, paylaşımlı hesaptan bitirdim ama oyunda en beğenmediğim kısım.
oyundaki herkes bize ihanet ediyor aga, oyunun sonunda olivia ihanet ediyor sonra kuledeki kadın ihanet ediyor nasıl anlatayım sürekli bir ihanet durumu var. Onun dışında oyun gayet iyi ama ilk sihrini kaybettiğine katılıyorum. Bir de şu seviye sistemini Dying Light'a getiremeyeceklerini hala anlamadılar aga, yok seviye 14 gerekliymiş seviye 13 müşüm o göreve gitmek için 'zorunlu yan görev' yapmak zorundaymışım. O zaman neden yan görev aga? Direkt ana hikayeye dahil edin yani.
Onun dışında güzel oyun lakin oyunların bu yeni çıkan oyunları 50 60 dolara satma kuralından vaz geçmesi lazım. Bu oyunun ederi 20 bilemedin 30 dolar, 50 dolar edecek bir oyun asla değil. 1. oyunda 250 saati olan biri olarak söylüyorum bunu. 2. oyunda zaten s*çıp batırdılar.

Bu arada oyunun normal indirimi %20 ve $35.99'a geliyor. Dying Light veya Dying Light 2'ye sahipseniz ekstra %5 indirimle $33.74 oluyor. Hangisine sahip olmanız gerektiğine emin değilim, yazmıyor. Bende ikisi de var, o yüzden düşüyor.

Bende sadece 1 var bana da düşmüş, 1 veya 2'ye sahip olmanız yetiyor sanırım.

Bence de, the Beast tam olmamış bir oyun bence, paylaşımlı hesaptan bitirdim ama oyunda en beğenmediğim kısım.
oyundaki herkes bize ihanet ediyor aga, oyunun sonunda olivia ihanet ediyor sonra kuledeki kadın ihanet ediyor nasıl anlatayım sürekli bir ihanet durumu var. Onun dışında oyun gayet iyi ama ilk sihrini kaybettiğine katılıyorum. Bir de şu seviye sistemini Dying Light'a getiremeyeceklerini hala anlamadılar aga, yok seviye 14 gerekliymiş seviye 13 müşüm o göreve gitmek için 'zorunlu yan görev' yapmak zorundaymışım. O zaman neden yan görev aga? Direkt ana hikayeye dahil edin yani.
Onun dışında güzel oyun lakin oyunların bu yeni çıkan oyunları 50 60 dolara satma kuralından vaz geçmesi lazım. Bu oyunun ederi 20 bilemedin 30 dolar, 50 dolar edecek bir oyun asla değil. 1. oyunda 250 saati olan biri olarak söylüyorum bunu. 2. oyunda zaten s*çıp batırdılar.

Bende sadece 1 var bana da düşmüş, 1 veya 2'ye sahip olmanız yetiyor sanırım.

Evet katılıyorum 1.nci oyunun aksiyonu yok sanki onun korkusunu vermiyor.

İlk oyunun gecelerinin verdiği gerilim hissini ikinci oyun asla ve asla veremedi maalesef. The Beast'i henüz oynamadım daha daha güzel bir indirime girerse alır oynarım muhtemelen.