Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Çok pahalı hacım ya. Bu paraya BG3 satıldı, Elden Ring satıldı, Clair Obscure:Expedition 33 satıldı...
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Hızlı indirime girdi ilk başta daha pahalıya almıştım ama kuruşuna kadar hakkediyor oyun fena sarıyor.
Büyük bir Dying Light hayranı olarak bu fiyata gider Baldur's Gate 3 alırım. Şu fiyata değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Seri ilk oyunun sihrini kaybetti bence, özellikle ikinci oyunla.
Daha fazla indirime girmesi lazım. Çok acele etmeden sonraki indirimlerde daha iyi fiyatlardan alınabilir.
Bu arada oyunun normal indirimi %20 ve $35.99'a geliyor. Dying Light veya Dying Light 2'ye sahipseniz ekstra %5 indirimle $33.74 oluyor. Hangisine sahip olmanız gerektiğine emin değilim, yazmıyor. Bende ikisi de var, o yüzden düşüyor.
Büyük bir Dying Light hayranı olarak bu fiyata gider Baldur's Gate 3 alırım. Şu fiyata değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Seri ilk oyunun sihrini kaybetti bence, özellikle ikinci oyunla.
Bence de, the Beast tam olmamış bir oyun bence, paylaşımlı hesaptan bitirdim ama oyunda en beğenmediğim kısım.
oyundaki herkes bize ihanet ediyor aga, oyunun sonunda olivia ihanet ediyor sonra kuledeki kadın ihanet ediyor nasıl anlatayım sürekli bir ihanet durumu var. Onun dışında oyun gayet iyi ama ilk sihrini kaybettiğine katılıyorum. Bir de şu seviye sistemini Dying Light'a getiremeyeceklerini hala anlamadılar aga, yok seviye 14 gerekliymiş seviye 13 müşüm o göreve gitmek için 'zorunlu yan görev' yapmak zorundaymışım. O zaman neden yan görev aga? Direkt ana hikayeye dahil edin yani.
Bu arada oyunun normal indirimi %20 ve $35.99'a geliyor. Dying Light veya Dying Light 2'ye sahipseniz ekstra %5 indirimle $33.74 oluyor. Hangisine sahip olmanız gerektiğine emin değilim, yazmıyor. Bende ikisi de var, o yüzden düşüyor.
Bende sadece 1 var bana da düşmüş, 1 veya 2'ye sahip olmanız yetiyor sanırım.
3 dolara düşerse alınır.
ErenKalkan
Uzman
Evet katılıyorum 1.nci oyunun aksiyonu yok sanki onun korkusunu vermiyor.
Bence de, the Beast tam olmamış bir oyun bence, paylaşımlı hesaptan bitirdim ama oyunda en beğenmediğim kısım.
Onun dışında güzel oyun lakin oyunların bu yeni çıkan oyunları 50 60 dolara satma kuralından vaz geçmesi lazım. Bu oyunun ederi 20 bilemedin 30 dolar, 50 dolar edecek bir oyun asla değil. 1. oyunda 250 saati olan biri olarak söylüyorum bunu. 2. oyunda zaten s*çıp batırdılar.oyundaki herkes bize ihanet ediyor aga, oyunun sonunda olivia ihanet ediyor sonra kuledeki kadın ihanet ediyor nasıl anlatayım sürekli bir ihanet durumu var. Onun dışında oyun gayet iyi ama ilk sihrini kaybettiğine katılıyorum. Bir de şu seviye sistemini Dying Light'a getiremeyeceklerini hala anlamadılar aga, yok seviye 14 gerekliymiş seviye 13 müşüm o göreve gitmek için 'zorunlu yan görev' yapmak zorundaymışım. O zaman neden yan görev aga? Direkt ana hikayeye dahil edin yani.
Bende sadece 1 var bana da düşmüş, 1 veya 2'ye sahip olmanız yetiyor sanırım.
Evet katılıyorum 1.nci oyunun aksiyonu yok sanki onun korkusunu vermiyor.
İlk oyunun gecelerinin verdiği gerilim hissini ikinci oyun asla ve asla veremedi maalesef. The Beast'i henüz oynamadım daha daha güzel bir indirime girerse alır oynarım muhtemelen.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-