Dying Light 1 ve 2'yi oynamadan Dying Light: The Beast'e başladım. Herhangi bir zorluk çekmiyorum. Gayet güzel oyun, tavsiye ederim.

Fiyatı biraz fazla. Eğer yarın Wukong güzel bir indirim almazsa alacağım yoksa tercihimi Wukong'dan yana kullanacağım. Bu arada imzam görünüyor mu hocam? Sizinkileri görebiliyorum ama kendi imzamı göremiyorum forumda.

Bence çok iyi bir oyun yapmışlar, AAA oyun yapıp boş dünya yapmak yerine AA oyun yapıp doldurmuşlar oyunu ve çok hoşuma gitti.

Bence çok iyi bir oyun yapmışlar, AAA oyun yapıp boş dünya yapmak yerine AA oyun yapıp doldurmuşlar oyunu ve çok hoşuma gitti.

Yarın indirimlerde eğer Wukong istediğim fiyatlara düşmezse DL alıp geçeceğim hocam. Öven insan sayısı yeren insan sayısından daha az olduğu için şüpheyle yaklaşıyorum yalan yok.

Dying Light 1 ve 2'yi oynamadan Dying Light: The Beast'e başladım. Herhangi bir zorluk çekmiyorum. Gayet güzel oyun, tavsiye ederim.

Moderatörlük hayırlı olsun hocam, yeni gördüm.

Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum.

Aklımda da Black myth Wukong ve Dying Light the Beast var. Sizce hangisi alınır?

Kesinlikle alınır. Al oyna gitsin.

Dediğim gibi Wukong istediğim fiyatlara düşmezse DL alıp geçeceğim hocam.

Ya ben oyunu bilmiyorum ama yani almak isterim, oynamak isterim ama bence 30-35 dolar civarına çıkmalıydı bu oyun. Çünkü 50 dolar bir oyun dediğin zaman benim aklıma God of War, Last of Us tarzı oyunlar geliyor. Dying Light the Beast bilmiyorum yani kyle Crane'i seviyorum ama nasıl bir hikaye yaptılar, nasıl yaptılar, oyun güzel mi, oynanış akıyor mu, Bug'lar var mı? Bunlar benim için önemli olanlar ve hikaye acaba birinci oyun kadar iyi mi? Benim beklentim bu. Bana işte ne bileyim yan görevlerle falan 100 saat, ana görevle 40-50 saat bir şey sunsa ya da onu geçtim hadi yan görevlerle 70 saat sunsa, ana görevlerle 30 saat, 20 saat sunsa bile tamam. Ama 5-6 saatte biter diye korkuyorum işte. O zaman çok üzülürüm.