Çatlı Reis
Becerikli
Ya ben oyunu bilmiyorum ama yani almak isterim, oynamak isterim ama bence 30-35 dolar civarına çıkmalıydı bu oyun. Çünkü 50 dolar bir oyun dediğin zaman benim aklıma God of War, Last of Us tarzı oyunlar geliyor. Dying Light the Beast bilmiyorum yani kyle Crane'i seviyorum ama nasıl bir hikaye yaptılar, nasıl yaptılar, oyun güzel mi, oynanış akıyor mu, Bug'lar var mı? Bunlar benim için önemli olanlar ve hikaye acaba birinci oyun kadar iyi mi? Benim beklentim bu. Bana işte ne bileyim yan görevlerle falan 100 saat, ana görevle 40-50 saat bir şey sunsa ya da onu geçtim hadi yan görevlerle 70 saat sunsa, ana görevlerle 30 saat, 20 saat sunsa bile tamam. Ama 5-6 saatte biter diye korkuyorum işte. O zaman çok üzülürüm.
Siz "Kesinlikle alınır al gitsin" deyince ben oyunu oynayan biri olarak yorum yaptığnızı sandım hocam. Oynamadığınız oyunlar için böyle yorumlar yapmayın bence. Oyunun ana hikayesi 13-15 saat kadar yan hikayelerle beraber 30 saat kadar oyun süresi var mış hocam. Yani öyle 70 saatlik bir oynanış beklemeyin bence.