cansux

Becerikli
Dying Light: The Beast Steam'de 45 dolardan 35 dolara düşmüş %25 indirimle, sizce alınır mı? Epic Games'te falan daha ucuz olur, 1.310 TL civarı, alınır mı? Yoksa daha yüksek bir indirim gelir mi yakın zamanda?

Bence bu fiyata alınmaz. Teknolojik devrim yapan bir oyun değil hikayesel devrim yapan bir oyun değil, kaliteli ama normal bir oyun. Piyasada oynanacak milyon tane bu seviyede ya da üstünde oyun varken bir oyuna $35 dolar vermenin manası yok. Ha ben piyasadaki AAA, AA, A ve indie bütün yapımları tükettim ve oyun bulamıyorum diyorsanız, o zaman alınabilir.

Ben oyunu Intel işlemci kampanyası ile ücretsiz almıştım. Oyun güzel, ona lafım yok. Benim şikayetim fiyata.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kış indirimlerinde de benzer bir indirime girer. %50 gibi indirimleri ancak 2026 büyük indirimlerinde görürüz. Türü seviyorsanız ve bütçeye uygunsa alınabilir. DL serisi keyifli ama 2. oyundan pek farkı olmadığını söyleyenler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seriye aşinaysan ve 3. oyunu merak ediyorsan alınır. Diğer türlü daha büyük bir indirim gelmedikçe mantıklı değil. Şahsen DL 2 Ultimate paket almasaydım DLTB'ye para vermezdim.

Seriye aşinaysan ve 3. oyunu merak ediyorsan alınır. Diğer türlü daha büyük bir indirim gelmedikçe mantıklı değil. Şahsen DL 2 Ultimate paket almasaydım DLTB'ye para vermezdim.

Daha ikinci oyunu oynamadım henüz. Satın aldım ama duruyor öyle. RDR 2'nin bitmesini bekliyorum, ondan sonra başlayacağım.

Bence bu fiyata alınmaz. Teknolojik devrim yapan bir oyun değil hikayesel devrim yapan bir oyun değil, kaliteli ama normal bir oyun. Piyasada oynanacak milyon tane bu seviyede ya da üstünde oyun varken bir oyuna dolar vermenin manası yok. Ha ben piyasadaki AAA, AA, A ve indie bütün yapımları tükettim ve oyun bulamıyorum diyorsanız, o zaman alınabilir.

Ben oyunu Intel işlemci kampanyası ile ücretsiz almıştım. Oyun güzel, ona lafım yok. Benim şikayetim fiyata.

Daha 2. Oyunu oynamadım henüz satın aldım ama duruyor öyle RDR2 bitmesini bekliyorum ondan sonra başlayacağım

3 ay bekleyeyim o zaman, %50 gelirse alırım.

Daha ikinci oyunu oynamadım henüz. Satın aldım ama duruyor öyle. RDR 2'nin bitmesini bekliyorum, ondan sonra başlayacağım.
Önce ilk iki oyunu oynayın. Açık dünya hikayeli oyun olduğu için çok uzun süre seni saracaktır. Hatta belki büyük bir indirime gelene dek oynayacaksın. Öyle bir şeye denk gelirsen alırsın. Ancak önce kesinlikle ilk iki oyunu, hiç yoksa DL 1'i oynayıp bitirmeni tavsiye ederim.