Rav3nnd

Deneyimli
Makaleler
4
Geliştirici Techland, Dying Light: The Beast oyununun birkaç hafta ertelendiğini ve 19 Eylül’de PC, PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacağını duyurdu.

Dying Light serisinin yeni oyunu ertelendi; artık ertelenmeyen oyunlar anormal sayılıyor desek yeridir.

Steam sayfasında tarih henüz güncellenmemiş, yakında güncellenir.

Kaynak:
https://www.gamespot.com/articles/dying-light-the-beast-delayed-to-september/1100-6533444

Son düzenleme:
Hayda, bir de ön sipariş verdim.

Ön sipariş vermeyi unuttuğum için henüz vermemiştim ancak yakın zamanda ön sipariş vereceğim muhtemelen. Umarım düzgün çıkar.

Geliştirici Techland, Dying Light: The Beast oyununun birkaç hafta ertelendiğini ve 19 Eylül'de PC, PS5 ve Xbox Series X|S için çıkış yapacağını duyurdu.

Dying Light serisinin yeni oyunu ertelendi; artık ertelenmeyen oyunlar anormal sayılıyor desek yeridir.

Steam sayfasında tarih henüz güncellenmemiş, yakında güncellenir.

Kaynak:
https://www.gamespot.com/articles/dying-light-the-beast-delayed-to-september/1100-6533444

Oyun daha iyi, hatasız ve cilalı çıkacaksa erteleme iyi bir şey aslında. Ancak oyuncular olarak erteleme iyi mi kötü mü oyun çıkınca anlayabiliyoruz sadece. Umarım düzgün çıkar ve oyunu tekrar eski popülerliğine ulaştırıp Dying Liht 1 gibi bir yere sahip olabilir.

Bir şey söylememişler hocam, sadece bir basın açıklamsında Techland, "Dying Light: The Beast'i şimdiye kadar yayınladığımız en iyi Dying Light oyunu yapmak her zaman hedefimizdi. Bu sözümüzü yerine getirmek için, çıkış tarihini 19 Eylül 2025'e erteleme kararı aldık. Bunun hayal kırıklığı yaratabileceğinin farkındayız, ancak deneyimlerimiz ilk izlenimin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Sadece dört hafta ek süremizle, iyi ile harika arasındaki tüm farkı yaratan son ayrıntıları ele alabiliriz." demiş.

İlk iki oyunu oynamamıştım, oynamak için fırsat doğdu. Başlama vakti geldi gibi. Eğer daha iyi gelecekse ertelenmesinde bir sorun göremiyorum.

İlk başta DLC tadı veriyordu. Sonradan değiştirilmiş galiba. Ortaya kaliteli yapıt çıksın da gerisi önemli değil.