Makaleler
104
Yer
İstanbul
e-Devlet Kapısı üzerinden yeni hizmetlerimiz sizlerin kullanımına açılmıştır.
Bilgilerinize sunarız.

Borç Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, muhasebe işlemlerini Muhasebat Genel Müdürlüğü sistemi üzerinden yürüten kamu idareleri ile yetkilisi olduğunuz ticari işletme veya şirketlere ait borçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Tarife Karşılaştırma
Bu hizmeti kullanarak, elektronik haberleşme işletmecilerinin bireysel abone alımına açık sabit internet, mobil hat ve TV platformlarına ait tarifelerini/kampanyalarını karşılaştırarak, size en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Ulusal Coğrafi Bilgi Platformu (TUCBS)
Bu hizmeti kullanarak, kamu kurum ve kuruluşlarına ait coğrafi veri metaverilerine erişebilir, coğrafi veri servislerini görüntüleyebilir ve Coğrafi Veri Paylaşım Matrisi kapsamında erişim izni olan verilerden yararlanabilirsiniz.

Güncel Gıda Kamuoyu Duyurusu
Bu hizmeti kullanarak, tespit edilen uygunsuzluklara ilişkin güncel gıda kamuoyu duyurularına erişebilirsiniz.

e-Devlet Kapısı üzerinden yeni hizmetlerimiz sizlerin kullanımına açılmıştır.
Bilgilerinize sunarız.

Borç Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, muhasebe işlemlerini Muhasebat Genel Müdürlüğü sistemi üzerinden yürüten kamu idareleri ile yetkilisi olduğunuz ticari işletme veya şirketlere ait borçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Tarife Karşılaştırma
Bu hizmeti kullanarak, elektronik haberleşme işletmecilerinin bireysel abone alımına açık sabit internet, mobil hat ve TV platformlarına ait tarifelerini/kampanyalarını karşılaştırarak, size en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Ulusal Coğrafi Bilgi Platformu (TUCBS)
Bu hizmeti kullanarak, kamu kurum ve kuruluşlarına ait coğrafi veri metaverilerine erişebilir, coğrafi veri servislerini görüntüleyebilir ve Coğrafi Veri Paylaşım Matrisi kapsamında erişim izni olan verilerden yararlanabilirsiniz.

Güncel Gıda Kamuoyu Duyurusu
Bu hizmeti kullanarak, tespit edilen uygunsuzluklara ilişkin güncel gıda kamuoyu duyurularına erişebilirsiniz.

Teşekkürler Recep Bey, artık Sansüronline'ın bana ne kadar geçirdiğini karşılaştırmalı olarak görebileceğim. :)

Bilmediğim için soruyorum: SGK’da görünen adresiniz ile Nüfus Müdürlüğü’ndeki adresiniz aynı mı? Araç kayıt bilgileriniz, Trafik Tescil’de doğru görünüyor mu?

Bunlar gibi karşılaştırmalar yapabilir miyiz, yoksa sadece e-Devlet’in bize sunduğu seçeneklerle mi sınırlıyız?

Adam burada bile VDSL icin fiber diyor :rofl:

Screenshot_20250808-102640_e-Devlet.webp

Bana da mesaj olarak gelmiş "yeni özellikler" adı altında. Mesajı detaylı okumadım ama sanırım bu arkadaştan söz ediyordur.
Teşekkürler (:

Adam burada bile VDSL icin fiber diyor :rofl:

Tek bu değil ki? Direkt ulaştırma bakanlığı (Türksat yani) benim evimde DOCSIS 3.0 olmasına rağmen G-PON olduğuna dair kağıtlar ve broşürler asıyor her sene. Aleni şekilde iktidar, altyapı konusunda yalan söylüyor yani devletin eliyle birde.

Birde xDSL diye ayrı bir kategori var. Bu AKP'nin yatacak yeri yok:
Screenshot_2025-08-08-12-29-59-004_com.android.chrome.webp