E-Okul nakil ekranında "öğrencinin sırası" nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 21611
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

21611

Becerikli
Nakil yaptırıyorum. Ekranda "öğrencinin sırası" diye bir şey yazıyor. Bu ne demek oluyor?

Yazdığı gibi nakil sırası, kaç boş kontenjan varsa o kadar alım yapabilirler.
Yani birilerini seçerken sıra sıra mı seçiyorlar, ben hangisi daha iyiyse onu seçiyorlar diye biliyordum. Yani sıranın bir önemi var mı?

Yani birilerini seçerken sıra sıra mı seçiyorlar, ben hangisi daha iyiyse onu seçiyorlar diye biliyordum. Yani sıranın bir önemi var mı?
Sıraya alınırsın, belirli başlı kriterler ile. OBP vs. Daha sonra örneğin okulda 9 kontenjan varsa ve senin sıran 15 ise bu okula gidemezsin. Kontenjana göre sırana bakıp son gün gidip gitmeyeceğini anlayabilirsin. Son günde sanırım Cuma açıklandığı için Perşembe oluyordu.

Hangisinin daha iyi olduğu sıra ile belirlenir. Sıradan kasıt ilk gelen/son gelen değil. Sıra ise kontenjan olduğu için önemli. 1. veya 5. olmanda hiçbir fark yok kontenjan varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…