Detaylar
Kim cevapladı?Hydrogen
Uzman
Hayır, not girişi kapanıyor ki kapandı bile. Sadece müdür ile müdür yardımcısı vasıtası ile notları girebiliyor ve düzenleyebiliyor şu an öğretmenler.
Hocam halen girilmeyen birçok notum var ayrıca daha geçen sene kendim şahit oldum not girildiğine 15 tatilde. Karne kağıt parçasından ibaret.
Okul müdürlüklerine (idarelerine) sürekli olarak açık olsa da öğretmenlere okul müdürlüklerince (idarelerince) not girişi kapatılabilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdaki adımlar izlenerek öğretmenlere not girişi kapatılabilmektedir.Not girişi de kapanmıyor hocam. 15 günlük tatilde bile not girişi yapabiliyorlar.
e-Okul Not Kilitleme ve Devamsız Öğrencilere Not Girişini Kapatmak - Şiraz Duvarı
Yıl sonunda devamsız öğrencilere e-okuldan not girmemek gerekiyor. Kalabalık okullarda öğretmenlerin bir öğrencinin devamsız olup olmadığını kontrol etmesi zor oluyor. Özellikle öğretmen, haftada 2 saatlik ve sınavsız bir dersin öğretmeniyse. Normalde e-okul devamsız öğrenciler için not girişini...
sirazduvari.com
Okul müdürlüklerince (idarelerince) sürekli olarak not girişi yapılabilmektedir. Öğretmenler, okul müdürlüklerince (idarelerince) karne basımı yapılacağı zaman not girişi kapatıldığı için sürekli olarak not girişi yapamazlar.Hocam halen girilmeyen birçok notum var ayrıca daha geçen sene kendim şahit oldum not girildiğine 15 tatilde. Karne kağıt parçasından ibaret.
DefenderNinja
Yetkin
E-Okul Ne Zaman Kapanıyor?Hocalarım müdür yardımcısı öğretmenime belge götürecektim, bugün yoğunluktan aklıma gelmedi. Yarın versem E-okula işlenir mi sistem açık mı yarına kadar?
E-Okul ne zaman kapanıyor? E Okul VBS ekranı
Eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor ve öğrenciler ile veliler, e Okul sistemine büyük bir ilgi gösteriyor. 17 Ocak 2025 Cuma günü ile sona erecek olan dönem öncesinde, e Okul sisteminden karne bilgilerine erişim sağlamak isteyenler, sistem ne zaman kapanacak sorusunu merak ediyor. İşte...
E OKUL GİRİŞ LİNKİ 📌 Öğretmenler notları girdi mi, devamsızlıklar yazıldı mı? 💻 e Okul sistemi ne zaman kapanacak? 2025 e Okul MEB VBS giriş 1. Dönem değerlendirmesi:
Cuma günü 1. Dönem sona erecek. İlk dönem değerlendirmesi için öğrenciler ve veliler e okul sistemine akın ediyor. Okulların kapanmasına birkaç gün kala e okul ne zaman kapanıyor sorusu merak konusu oluyor. İşte 2025 e okul MEB VBS giriş 1. Dönem değerlendirmesi!
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yönetilen e-Okul sistemi, karne gününe kadar açık kalıyor. 1. dönem not bilgileri ve devamsızlık kayıtlarına, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek olan eğitim dönemi boyunca erişim sağlanabilecek.
Karne gününe kadar açık kalıyor.
Daffy Duck
Üstün
Not girişi bugün 17:00'da kapanıyor okuldaki hocanın dediğine göre. Hatta kapanmış bile.
Scania V8
Uzman
Hayır, Çarşamba gününe kadar öğretmenlere son. Onun harici, müdürler ve müdür yardımcıları istediği zaman istediği saatte istediği notu değiştirebilirler.Not girişi bugün 17:00'da kapanıyor okuldaki hocanın dediğine göre. Hatta kapanmış bile.
Hocam halen girilmeyen birçok notum var ayrıca daha geçen sene kendim şahit oldum not girildiğine 15 tatilde. Karne kağıt parçasından ibaret.
Müdür yardımcıları ve müdürler herkesin notuna erişebiliyorlar. Not girmeyen öğretmenler müdür yardımcılarına gidiyorlar ve not giriyorlar not girişi kapandığında.