Hayır, not girişi kapanıyor ki kapandı bile. Sadece müdür ile müdür yardımcısı vasıtası ile notları girebiliyor ve düzenleyebiliyor şu an öğretmenler.

Hocam halen girilmeyen birçok notum var ayrıca daha geçen sene kendim şahit oldum not girildiğine 15 tatilde. Karne kağıt parçasından ibaret.

Not girişi de kapanmıyor hocam. 15 günlük tatilde bile not girişi yapabiliyorlar.
Okul müdürlüklerine (idarelerine) sürekli olarak açık olsa da öğretmenlere okul müdürlüklerince (idarelerince) not girişi kapatılabilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdaki adımlar izlenerek öğretmenlere not girişi kapatılabilmektedir.

Hocam halen girilmeyen birçok notum var ayrıca daha geçen sene kendim şahit oldum not girildiğine 15 tatilde. Karne kağıt parçasından ibaret.
Okul müdürlüklerince (idarelerince) sürekli olarak not girişi yapılabilmektedir. Öğretmenler, okul müdürlüklerince (idarelerince) karne basımı yapılacağı zaman not girişi kapatıldığı için sürekli olarak not girişi yapamazlar.

Hocalarım müdür yardımcısı öğretmenime belge götürecektim, bugün yoğunluktan aklıma gelmedi. Yarın versem E-okula işlenir mi sistem açık mı yarına kadar?
E-Okul Ne Zaman Kapanıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yönetilen e-Okul sistemi, karne gününe kadar açık kalıyor. 1. dönem not bilgileri ve devamsızlık kayıtlarına, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek olan eğitim dönemi boyunca erişim sağlanabilecek.
Karne gününe kadar açık kalıyor.

Müdür yardımcıları ve müdürler herkesin notuna erişebiliyorlar. Not girmeyen öğretmenler müdür yardımcılarına gidiyorlar ve not giriyorlar not girişi kapandığında.