Detaylar
Kim cevapladı?Yazdığı gibi nakil sırası, kaç boş kontenjan varsa o kadar alım yapabilirler.
Yani birilerini seçerken sıra sıra mı seçiyorlar, ben hangisi daha iyiyse onu seçiyorlar diye biliyordum. Yani sıranın bir önemi var mı?Yazdığı gibi nakil sırası, kaç boş kontenjan varsa o kadar alım yapabilirler.
Canepe
Uzman
Sıraya alınırsın, belirli başlı kriterler ile. OBP vs. Daha sonra örneğin okulda 9 kontenjan varsa ve senin sıran 15 ise bu okula gidemezsin. Kontenjana göre sırana bakıp son gün gidip gitmeyeceğini anlayabilirsin. Son günde sanırım Cuma açıklandığı için Perşembe oluyordu.Yani birilerini seçerken sıra sıra mı seçiyorlar, ben hangisi daha iyiyse onu seçiyorlar diye biliyordum. Yani sıranın bir önemi var mı?
Hangisinin daha iyi olduğu sıra ile belirlenir. Sıradan kasıt ilk gelen/son gelen değil. Sıra ise kontenjan olduğu için önemli. 1. veya 5. olmanda hiçbir fark yok kontenjan varsa.Yani birilerini seçerken sıra sıra mı seçiyorlar, ben hangisi daha iyiyse onu seçiyorlar diye biliyordum. Yani sıranın bir önemi var mı?