Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Okuldan verim alamadığımı düşünüyorum. Dershaneye gidip, sadece okulda sınavlara girip sonra okuldan çıkıp dershaneden devam etsem devamsızlık ile ilgili ya da başka bir şeyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Okul ortalaması düşük ve kimse beni anlamıyor; sınıf ortamı çok kötü. En azından sınava kadar böyle bir şey yapabilir miyim? Kendi rızam ile başarılı bir öğrenciyim, hocalar da beni seviyor ama okulda neler yaşıyorum bilemezsiniz... Keşke sadece "keko" olsalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Öyle bir durum olsa 12. sınıflar tamamıyla okula gitmezdi. Açığa geçmekte zor artık sınıfta kalman lazım açığa geçebilmek için.

Okuldan verim alamadığımı düşünüyorum. Dershaneye gidip, sadece okulda sınavlara girip sonra okuldan çıkıp dershaneden devam etsem devamsızlık ile ilgili ya da başka bir şeyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Okul ortalaması düşük ve kimse beni anlamıyor; sınıf ortamı çok kötü. En azından sınava kadar böyle bir şey yapabilir miyim? Kendi rızam ile başarılı bir öğrenciyim, hocalar da beni seviyor ama okulda neler yaşıyorum bilemezsiniz... Keşke sadece "keko" olsalar.
Duyduğuma göre bazı özel okullar, öğrencileri okula gelmiş gibi gösterip yoklama almıyormuş. Hangisi, bilemem ama yapanlar illaki vardır.

Duyduğuma göre bazı özel okullar, öğrencileri okula gelmiş gibi gösterip yoklama almıyormuş. Hangisi, bilemem ama yapanlar illaki vardır.

Hayalet okul diye geçiyor yaklaşık 5-6 yıldır popüler. Ancak okulun müdürü bu durumun farkına varıp kontrol yapabiliyor ya da müffetiş gibi olaylar da olabiliyor eğer bu konu herkese yayılırsa. Bu da risk oluşturuyor.

Hocam şöyle devlet okulunda okuyorum özel okula geçemem ücreti yüksek bursluluk sınavları var biliyorum ama onların da bursluluk sınavına girmek yerine daha çok verim alabileceğim bir devlet okuluna nakil aldırmak daha mantıklı değil mi?