Okul müdürlüklerine (idarelerine) sürekli olarak açık olsa da öğretmenlere okul müdürlüklerince (idarelerince) not girişi kapatılabilmektedir. Aşağıdaki bağlantıdaki adımlar izlenerek öğretmenlere not girişi kapatılabilmektedir.
Yıl sonunda devamsız öğrencilere e-okuldan not girmemek gerekiyor. Kalabalık okullarda öğretmenlerin bir öğrencinin devamsız olup olmadığını kontrol etmesi zor oluyor. Özellikle öğretmen, haftada 2 saatlik ve sınavsız bir dersin öğretmeniyse. Normalde e-okul devamsız öğrenciler için not girişini...
Okul müdürlüklerince (idarelerince) sürekli olarak not girişi yapılabilmektedir. Öğretmenler, okul müdürlüklerince (idarelerince) karne basımı yapılacağı zaman not girişi kapatıldığı için sürekli olarak not girişi yapamazlar.
Hocalarım müdür yardımcısı öğretmenime belge götürecektim, bugün yoğunluktan aklıma gelmedi. Yarın versem E-okula işlenir mi sistem açık mı yarına kadar?
Eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor ve öğrenciler ile veliler, e Okul sistemine büyük bir ilgi gösteriyor. 17 Ocak 2025 Cuma günü ile sona erecek olan dönem öncesinde, e Okul sisteminden karne bilgilerine erişim sağlamak isteyenler, sistem ne zaman kapanacak sorusunu merak ediyor. İşte...
Cuma günü 1. Dönem sona erecek. İlk dönem değerlendirmesi için öğrenciler ve veliler e okul sistemine akın ediyor. Okulların kapanmasına birkaç gün kala e okul ne zaman kapanıyor sorusu merak konusu oluyor. İşte 2025 e okul MEB VBS giriş 1. Dönem değerlendirmesi!
www.milliyet.com.tr
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yönetilen e-Okul sistemi, karne gününe kadar açık kalıyor. 1. dönem not bilgileri ve devamsızlık kayıtlarına, 17 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek olan eğitim dönemi boyunca erişim sağlanabilecek.
Karne gününe kadar açık kalıyor.
Hayır, Çarşamba gününe kadar öğretmenlere son. Onun harici, müdürler ve müdür yardımcıları istediği zaman istediği saatte istediği notu değiştirebilirler.
Müdür yardımcıları ve müdürler herkesin notuna erişebiliyorlar. Not girmeyen öğretmenler müdür yardımcılarına gidiyorlar ve not giriyorlar not girişi kapandığında.