E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.
e-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
Dünyanın en saçma şeyi olmuş. Çünkü ben anneme kayıtlı değilim ve ettiremiyorum da. Aynı durum babamda da mevcut. Yani bir güvenlik sağlamak için bin bir tane sorun geliyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul'a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad, soyadı ve T.C. kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.