Çözüldü E-Okul'a girerken E-devlete atıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 26B
  • Etiketler Etiketler
    e-okul
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
43
E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.

Çözüm
E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.
Gayet güzel bir davranış olmuş. Devletin sonunda bu tür olaylar için önlemler almasına biraz şaşırdım zira tek durum e-Okul için geçerli değil.

Aynen zaten bununla beraber tüm çalınan veriler de çalanların kafasından silindi zaten boş saçma bir şey adam doğru söylüyor.

Sen ne diyorsun? O bilgilerle e-Devlet'e giremezsin. Lütfen bilmediğin konularda muhalefet olmayın.

e-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.

Dünyanın en saçma şeyi olmuş. Çünkü ben anneme kayıtlı değilim ve ettiremiyorum da. Aynı durum babamda da mevcut. Yani bir güvenlik sağlamak için bin bir tane sorun geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Saçmalık değil bence mantıklı bir uygulama e-Okul adı üzerinde bir veli bilgilendirme sistemi ve velilerin girişine özel tasarlanmasında sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama da aynı şekilde oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…