- Makaleler
- 43
E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
Aynen zaten bununla beraber tüm çalınan veriler de çalanların kafasından silindi zaten boş saçma bir şey adam doğru söylüyor.
e-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul'a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad, soyadı ve T.C. kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.
Saçmalık değil bence mantıklı bir uygulama e-Okul adı üzerinde bir veli bilgilendirme sistemi ve velilerin girişine özel tasarlanmasında sorun yok.
e-Devlet'ten giriyorum velisi olduğunuz öğrenci yok diyor.
Uygulama da aynı şekilde oldu.e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.
Şimdi baktım ki evet, uygulama da artık e-Devlet istiyor. Veli şifresiyle girilmesi şart.
MEB ve işleri zorlaştırmaları...Şimdi baktım ki evet, uygulama da artık e-Devlet istiyor. Veli şifresiyle girilmesi şart.