- Makaleler
- 43
E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul’a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor. Bu sizlik bir durum değil yani. Sitesi üzerinden ad-soyad ve TC kimlik numarası ile giriş yapamıyoruz artık. Eğer giriş yapmak istiyorsanız uygulamayı kullanmanız gerek.E-Okul'a girmek istiyorum ancak uygulamasından giremedim. Bilgilerimi yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor. Sitesinden girmeye çalıştığımda da e-Devlet'e atıyor.
Velinizin e-Devlet hesabıyla giriş yapmayı dener misiniz?
e-Devlet bir saçmalık yaparak artık e-Okul'a girmek için sizden e-Devlet şifresi ile oturum açmanızı istiyor.
Doğrudur ama e-Devlet şifresi olmayanlar için de biraz sıkıntı. Benim e-Devlet şifrem yok mesela. Bir ara bakacağım o şifre mevzusuna.Saçmalık falan değil? Herkesin bilgisi çalındı ve millet istediğinin hesabına girebiliyordu kolayca. Ona karşı bir önlem alındı. Gayet de yerinde bir karar.
Saçmalık falan değil? Herkesin bilgisi çalındı ve millet istediğinin hesabına girebiliyordu kolayca. Ona karşı bir önlem alındı. Gayet de yerinde bir karar.
Annenizin ya da babanızın e-devletiyle girebilirsiniz.Doğrudur ama e-Devlet şifresi olmayanlar için de biraz sıkıntı. Benim e-Devlet şifrem yok mesela. Bir ara bakacağım o şifre mevzusuna.
Annenizin ya da babanızın e-devletiyle girebilirsiniz.